Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најдобри пелени

Дискусија во 'Бебе' започната од Rossana, 6 мај 2010.

1. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    6.042
    Ако ме држи сеќавањето тек околу прв роденден на 5ка преминавме. 10,5 кг беше тогаш. Пафис во случајов, бидејќи Слипи пример се со помал калап.

На angel4444 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    739
    Допаѓања:
    909
    Аууу значи уште многу имаме, и јас вака калкулирав според проценките за килажа :D фала ти:l:

3. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    6.042
    Реално зависи од градба на дете.
    Ќерка ми од кога сменивме на 5ка, цела година веќе си користи исто. Сум зела и 6ки за проба ама реално нема потреба.
    Не трупај премногу во секој случај.

На angel4444 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. medena147

medena147 Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    1.213
    Допаѓања:
    1.747
    Јас купив за ова на бејби лове,ќе видам како ќе се покажат,за малата користев памперс премиум на почеток,па потоа памперс актив и до ден денес е со нив супер и се,ама сум пробала да сменам одма се нафрла од сите други памперси.

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Моето бебе има големи бутки и 5ка користиме од 6 месеци, значи речиси 1 месец.

До пред некоја недела користев Слипи и бев задоволна ама по препорака на другарка ги земав пелените од Стокомак и презадоволна сум. Не се дебели, не се дуваат само напред кога се полни, не мирисаат.

На Aschenputtel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    739
    Допаѓања:
    909
    И јас денес сефте му стаив Био Биа 4че :D Голема му беше малце..инаку да, и мене ме изненадија колку се лесни, меки и со пресладок дизајн. Он ја истестира у првите 20 мин со кака и мочки и да не го држев у раце немаше да приметам :D не мирисаат воопшто(y)