Ако ме држи сеќавањето тек околу прв роденден на 5ка преминавме. 10,5 кг беше тогаш. Пафис во случајов, бидејќи Слипи пример се со помал калап.
Реално зависи од градба на дете. Ќерка ми од кога сменивме на 5ка, цела година веќе си користи исто. Сум зела и 6ки за проба ама реално нема потреба. Не трупај премногу во секој случај.
Јас купив за ова на бејби лове,ќе видам како ќе се покажат,за малата користев памперс премиум на почеток,па потоа памперс актив и до ден денес е со нив супер и се,ама сум пробала да сменам одма се нафрла од сите други памперси.
Моето бебе има големи бутки и 5ка користиме од 6 месеци, значи речиси 1 месец. До пред некоја недела користев Слипи и бев задоволна ама по препорака на другарка ги земав пелените од Стокомак и презадоволна сум. Не се дебели, не се дуваат само напред кога се полни, не мирисаат.
И јас денес сефте му стаив Био Биа 4че Голема му беше малце..инаку да, и мене ме изненадија колку се лесни, меки и со пресладок дизајн. Он ја истестира у првите 20 мин со кака и мочки и да не го држев у раце немаше да приметам не мирисаат воопшто