Беше маж ми, не му дозволија дека онлајн биле нарачани. Морало со нив да контактирам. А нареден ден рано сабајлето отидовме на пат надвор од мкд и така останаа.
Babylino gakickite gledam gi donele kaj nas. Ste ginkoristele li? Me interesira dali se i tie tolku debeli kako obicnite peleni babylino?
Neznam. Vidov kaj niv na fb. Ama ne gi koristam jas zosto se tolku debeli i spuruvaat. Posebno ne sea koga ke se zatopli.
И јас сакам да истрошам и да земам некои потенки за летови. Инаку и се погодија супееер на бебе. Земав бејбилов, преубави се, ама нешто како црвена ми беше. Е плус е нежна буба мојава. Кај ја пипнеш е црвена. Неможев да приметам дали од што ја држевме е така или од пелената. Ќе пробам пак да видам како ќе биде. А тенки, убави, цели 12 саати не и пропуштија ништо.
Има ли некои ноќни пелени да не пропуштаат ич? Да ги купам само за преку ноќ. Мојава ќерка мочла ептен, морам околу 2-3 саатот со млекото да и сменам и пелена и многу ми се расонува… задоволна сум ептен со памперс премиум ама она спие околу 12 саати и толку многу не ми издржува без да прокисне малку.
Да пробаш да не го закопуваш бодито вечер па види дали ќе ти пропушти. Ако е стисната пелената затоа знае да протече.
Пробај само навечер поголем број, и убаво стегни ја само. Кај мене ова упали хаха, бејбилав користиме
Да не и е мал бројот види смении, јас користев цело време премиум и сега сменив на актив исто се топ дури поубави ми се активов дека се нијанса потенки од премиумот
2че премиум носи од скоро, не и се мали дури и малце и се големки. Ова ќе пробам, и другарка истото ми го предложи.
Здраво мајки,бебо е 14месеци и користиме 6ка памперс па му беа кнап,па сменивме на виолета 6ка и тие гледам кнап му се,дај предложете нешто поголемо и воедно да не пропушта.
Нас пред некоја вечер за првпат ни пропушти пелена, бејбилав користиме од сам старт. Ама тоа беше ради тоа што сакав да го дотрошам кецот пред да преминеме на двојче и кога станавме цел беше лом. И еве откако преминавме на двојчето пак нема проблем и не пропуштила ниедна пелена, а машала и мојот е мочле. Би ти препорачала да ги пробаш бејбилав ако не си ги пробала, мене супер ми се покажаа. И да како што ти сугерираа, можеш и поголемо бројче за навечер.
И мојата така спие, не сум сменила пелена навечер и ниеднаш не пропуштила. А мочла машала е. Бомба е пелената насабајле. Јас ти препорачувам бројка поголема навечер, да пробаш.
Гаќички да пробаш? Се случувало ноќе посебно во лето кога пиеше повеќе течности ноќе да и ставам гаќички. Мислам повеќе впиваат тие. Пафис и Слипи ми се пробани, со тоа што Слипи сум земала поголема бројка.
@Dodo1 @QweenSM Земав бејбилав премиум 3че (една бројка поголеми). Убаво ја стегнав па ќе видиме утре како ќе биде.
Вака на прв поглед ми се убави, тенки и интересен дизајн имаат. Големината иста ко памперсот. Ќе видиме дали ќе биде журка утре сабајле во 7.