Да ви кажам мајки кои користите памперс во зегин се намалени кутиите со пелени од 1138 денари на 999 ден и се во нови паковање со неколку помалку пелени,знам за 5 дека порано беја се 82 а во новата кутија се 78 ама сепак мислам и дека се доста намлени(јас зедов и една од старите кутии имаја останато исто за 999ден),кога прашав до кога ке бидат намалени ми рекоја цел јули со сигурност а потоа незнаат.
Јас дека 3 земам ги зедов 999 ден ама исто пелени имаше 112 како што беа предходните плус ленор гратис
кога ги зеде јас и зедов пред една недела и ми рекоја дека нема во скоро гратиси,да знам ако има да си набавам уште два пакети дури се намалени и колкав е ленорот од литар или пола литар.
Пред 10 дена ги зедов.ленорот е од литар е сега зависи колку гратис имале можеби таму кај си ги зела им се потрошил ленорот .
Majki mene i Evy Baby mi se dopagjaat, si zemav malo pakuvanje za proba i ubavi se pokazaa... Baska vo Vero imaat akcija 800 i nesto denari so malo gratis pakuvanje i ispagjaat 100 i nesto peleni. Dali ste gi koristele i mislenje i iskustvo od niv?
Да Ви препорачам нешто Деновиве за проба купив пелени TOUJOUR по 20 се во пакет пакетот е 135 денари, значи една пелена е 6,7 денари, што е многу убава цена не се лоши, меки се, впиваат убаво, имаат сигурносни ластичиња.. Ова го зедов за проба по препорака, ама ми се чини дека ќе си купам повеќе
Досега користев само Pampers, но од скоро ги сменив со babylove, 815 денари, 84 пелени, кутијата. Задоволна сум од пелените и што е најважно не ми пропушта каката позади на грбчето, зошто и таму има ластиче
Од страт ги користиме Памперс, други немам ни пробано. Јас воглавном сум задоволна од квалитетот на Памперс...се случило и да пропуштат ама тоа ептен ретко, најчесто додека спие малата а испила многу течности. Инаку така преку ден се добри, менувам пелена на секои 3-4 саати па газето е суво! Не планирам да ги менувам, прдолжувам со Памперс.
@referentka si kupuv edno pakuvanje od tie pelenite i da ti kazam ubavo se pokazaa, od vcera gi koristam i puna pelena ne mi propusti. Baska koga e izmockan ima nekoj gel koj se stvrdnuva i suva e pelenata i krcka Neznam dali samo jas sum ama Pampers znaci mnogu me razocaraa, vikam aj moze na pocetokot ne sum gi stavala ubavo zatoa propustale i kupiv cel paket so 112 peleni, znaci mnogu propustaat! Dali takva konstrukcija ima bebus pa ne mu prijaat... golemko gazence i butki ima :/ a i epten loso mirisaat, jako nekako cudno .. Do sega sum zadovolna od ovie ti sto gi kaza i Puffies (samo deka leto epten mi se zenski samo puffies, lila so rozevo i so srcenca ), a i Evy baby se dobri... Za na odmor kje si zemam Puffies fashion colection ...
Мамички да ве прашам нешто, дали некоја од вас ги користела овие пелени на памперс мислам дека беа, со жолтава линија на средина која што се менува бојата кога ќе биде полна за да не ја отвараш? Кои пелени би ги препорачале за почеток како за новороденче, за да знаеме ние вака новите мајки што да купиме Некако не ми се ризикува со другиве, што знам, барем за почеток не, или можеби грешка сум а?
Jas na pocetok takvi koristev... Mnogu cudno mirisaat i imaat mrezicka koja mu se lepese na bebus na gazeto... Jas iskreno od site pampers sum razocarana, mi propustija... Gazeto lom mu bese 2 nedeli na bebus, dali od pelenite neznam :/ Puffies se ubavi peleni bez nikakvi gelovi vnatre, pa mozes da si zemes i takvi... a i nemozes da znaes dali bebe bi imal reakcija od koja bilo pelena, razlicni gazinja imaat