Од само раѓање користевме памперс премиум. Е последниов пат нов дизајн има ама и многу се умирисуваат бргу и како мн да тежи самата пелена и после мн кратко време. Сакав да се префрлам сега 3ка ќе користиме на памперс актив или бејби лав. Ваши искуства ? Или сите се умирисуваат ?
Од овој месец со некој нив дизајн се памперс премиум и одма видов разлика. Премногу мириса , исто ни пропушти еднаш, а и самата пелена мн тежи и по многу кратко време. Јас се мислев да преминам на актив ...
јас и за син ми користам актив бејби 2 години во јуни ќе полни супер се . не ни прокиснале и не мирисаат само ме нервира кај актив што се со каналчиња кога ќе се наполни се три подуени не е цела наеднаш пелена полна
Ние веќе треба да преминеме на бејбилав 3. Од тројчето веќе имаше големи кутии така? И ако да, по колку пелени имаше внатре?
Вие што користите babylino, дали имате проблем. Сега од скоро откако ги сменија од 3 пелени 2 пропуштаат. Ужас е мал збор, а само они имаат 7. Да ми ппрепорачате некој друга пелена што има 7 или бар поголем калап
Овие некако ги избегнував зошто имаа една серија што ја даваа гратис во дм беше премногу парфимирана. Цел стан мирисаше од нив, ама ако ги средиле ќе им дадам шанса.
Кај нас нема проблем, не ни пропуштаат. Можно е да ви се смалиле? Нели babylove има 7? Поголем калап од babylino тешко, јас барем не сум наишла на такви.
Ама 7цата му се точни, само новиве на квалитет се ужас. Еве баш забележи новите се со жолти лепенки(претходно беа со сини) дали ти се исти. Пропушта гелот, што претходно никогаш не се случувало и пропуштаат од сите страни. Бејбилов им дадов неколку шанси, ама исто расипани се, а за големиот се нив ги користев. Ќе пробам со пафис или ќе нарачам најдов памперс актив бр 7 онлајн од некоја аптека.
Е не знам, ние 6ка користиме, со виолетови лепенки (мислам дека отсекогаш биле виолетови). Периодов е малку настинат, пие многу течности, пелените ги преполнува, ама една не пропуштила. Земи памперс 7ца подобро, штом си нашла, зошто пафис не се поголем калап од бејбилино. А ако ги пробуваш пафис, би ти препорачала фешн, сензитив нас ни пропушташе секоја втора (и пелените и гаќичките). Спојлер
6ка бејбилино и кај нас се со виолетова лепенка. Сме немале проблем со пропуштање. Зедов примероци Слипи имаше гратис да пробам одамна немаме користено, некако како на стара хартија, чудно ми мирисаат. Плус шушкави. Дека долго време Пафис и Бејбилино користиме овие воопшто не ми се допаднаа.
Мислам зегин дека ги земав. Скоро секогаш таму купувам дека се најефтини. Ретко од друго место ако ми е за итно и некаде сум веќе влезена.
Во еурофарм се моментално најевтини. Пред неполна недела земав од Еурофарм позади капитол што е, со виолетова лепенка се. 517 денари се.
Супер ќе проверам таму или во овој кај мене позади бисер ако има од старите да протераме уште некое време.
здраво мајки незнам дали е за овде прашањево ама незнам каде да пишам гледам у Зегин има за 4 купени слипи пелени гратис точаче, јас денес земав од Зегин Илинден ама никаде не пишува рок или ја не гледам, ако знаете дали се со поминат рок, пишете плис дали да ги вратам
Не би требало да се со поминат рок, не ми текнало до сега воопшто да побарам рок на траење на пелени. Провери, често е по рабовите или доле отпечатен рокот