Мајки, бебе е 2800г плус минус, еве два пати попладне само ми протекува пелената позади мочана. Користсам бејби лов 1ца премиум од 2-5кг. Вака малечка е бебушка ама пеленава беше преполна од напред до позади за сат ипол дремка, обично ја пресоблакам на 2 ч - 2 ипол. Тогаш се разбуди нешто гледам мокра и на чаршавот направено. Незнам дали од грчевите се стега крева нозе па тогаш потекло или мали се пелениве па да земам поголеми? . Зошто вака таман и се физички дури има простор она е мн слабичка.
Мали се, смени на 3ка. Не ја гледај горната граница на пелените, штом се прават линии, менувај бројче.
Да не се големи? Ќерка исто прематурче, со Слипи 1ца беше добри 6 недели. Знаеја да прокиснат дека големи, баш кај ластиците од страна. А во градов не можев помали да најдам. Долго бебе беше, а преслабо.
Да прематурче е, и све и е големо, а тие бејби лов 0 па ја стегаа уште таму ни рекоа да ги смениме и овие може сега повеќе мочка зголемуваме млеко и истекува. Слипи 1 се помали од бејби лов или немаш направено споредба?
Лејди да пробаш со виолета премиум 1 белото паковање (тие се помал калап од бејби лав и од виолета даубл кер), и нас на таа килажа бејби лав му пуштаа големи му беа, со виолета пробав добро беше, не пропуштаа.
Година и три месеци е веќе носи 6ка, бидејќи 5ката му беше мала, почна да пропушта и го стегаше. Тежок е 12кл, висок е 87цм. Ги користиме бејби лав со жирафата
Дали само јас видов разлика во babylove 3ка обичните и со мики маус? Некако како подобри ми се тие со мики маус.
Јас од велешкото ДМ ги земам , кога и да отидам секогаш ги има, дури и голема кутија со нив има уште, а за во Скопје не знам мила. @Dodo1
Мали му се, смени 3ка. Не гледај по килажата мила, гледај си по бебенцето. Ако почни да го стега и да пропушта мењај одма. Инаку знам тука некаде ни се бебињата, 2ка веќе од Април прекинавме да користеме.