Од раѓање тие и ги ставам. Тенки се. Пробав и други да и ставам на почетокот, на нив си се вратив, нај задоволна сум. Види според килажа. Мојава е 12 кила, носи 5ка.
Јас од старт сум со тие сега двојка користиме, еднаш единицата ми пушти изгледа мн мали беа и сменив на 2ка, супер сме. Инааче тенки се мн, а упиваат.
Predebeli se Babylino za leto pogotovo nikako. Probaj Violeta double care, super se. Jas samo tie gi koristam, i za golemiot porano sega i za malovo.
Епа тука некаде ќе биде, 4ка или 5ка. За летово супер ќе и бидат дека тенкички, како ништо да не носи
Од раѓање сме на бејбилав и сум многу задоволна. Тенки и мекички се, таман за лето. Премиум ги користам јас, а имаш и еко натуре. Ама со тие немам искуство, не сум земала до сега.
Имаат Babylove вакво џепче позади за заштита од протекување? Памперс премиум користиме, ама ме инфлуенсиравте следно Babylove да пробаме
Бејбилов премиум имаат, натурал не И јас сменив од Памперс на нив, супер се. Со тоа што различни се малце пелените од мало пакување до кутија, ама нормално па кутијата е поисплатлива
Здраво мајки. Лето е, имаме годинка и ужасно се потиме... трчаме, не застануваме, и газеро ни се спурува и влажно е цело време. Користиме Виолета AirCare, ама некако не ми се свиѓаат, како дебели да се. Барам попамучна алтернатива и потенка, и Pufies земав скоро и многу ми се најлонски, се спурува газето... Babylоve ми беа одлични до 3ката, 4ката почнаа да пропуштаат и сменив после на памперс премиум, ама ми имаат некаков мирис.
Ги најдов, во рамстор. Плус со акција - влажни марамици и подлога со биви и боби за купени 4 пакувања Фала тиии
И ние пафис користевме, ми се спуруваше 2 недели, и купив бејбилав премиум. Рано е да кажам но еве веќе 4ти ден/вечер се е во ред, не ни пропуштиле.