Дали некој ги користи 4+ на Бејбилов? Гледам само они имаат..4 веќе ни се малечки, 5 огромни.. Како сте задоволни? Ако може слика да прати некој да имам ориентација споредбено со другиве 4ки како се
Можам споредба со 5ка да ти пуштам, и ги имав земено 4+ па некако теснички у бутчињата и беа, денес земав 5ка... Ама ептен како смкнати и се... Него прашање, кутија бејбилав, monthly pack ама не е доволно за цел месец... Јас за две недели ја трошам цела кутија... Вие?
Колку кг сте? Од 9 почнуваат нели? Иначе тие месечни пакувања бекутан 90, виолета 100, јас 2 трошам и плус ново почнувам кака 2-3 пати у денот, моча ненормално на саатипол 2 е фул..дневно трошам 6-7 пелени, среќа навечер спие цела ноќ не менувам Што цена се 4+ и колку има? Ако може фотка
Еве споредба, ние од денеска почнавме 4. Не сме ги пробале 4+ , утре планирам да ги пробам за навечер. Вака не ми изгледа како да имат многу разлика. За точно кила колку сме не знам да ти кажам, пред 2 недели и повеќе беше 6 ипол, и тогаш веќе кнап ни беа 3.
Нема проблем, ќе ти кажам утре како ќе му бидат 4+ , ама не би требало да му се огромни. Кога и да видам од било кое бројче да има со дезенот на мики маус, обавезно земам од тие.
Дефинитвно се малку поголеми од 4ката, а далеку од 5ката. Инаку нема везе колку кила, мојава буце е у бутките ептен а скоро 10кг е.. изглеа стагнираме или слабееме, зошто веќе иаме истрошено неколку пакети 5ка и Бекутан и Пафис... Е ние еднаш какаме и навечер со една пелена поминуваме, ете ја разликата. Ама ипак далеку од ,,месечен пакет" @angel4444
А што е форава со различниве дезени? Лимитед едишн има? Ваљда истата големина е.. Знам едни се во виолетова кутија, е сеа кои се кои?
Во виолетова кутија се 4+ . Не знам дали си забележала ама на некои бројчиња имаат дезени со мики маус. Најверојатно му беше лимитед едишн ама еве јас цело време ги наоѓам, уште ги има. Иста големина се.
Бејбилав ќе ги фалам и препорачувам секогаш, ама една замерка морам да кажам што до сега не сум приметила. Од вчера сме на 4ка. Малку да ја измочка, абе корни на мочки. Немам сменето пелена еве од 13:00 мислам беше, а смрде премногу. Сите бројки ми смрделе, ама ова после 8-9ч мочкана пелена навечер, ама не 2ч. Ама ќе продолжам да ми користам тоа секако, заради цената, тоа што не ми пропуштаат и што се тенкички. Ама ова на 4ка .