За мекици добивме виолета единици памперс две пакувања… од раѓање сме на памперс премиум и за сега одлично ми се покажаа, ми е страв да ги почнам да не се деси некоја беља па ми треба искуство кој ги користи дали да ризикувам да отварам пакување или да ги поклонам, никој околу мене од другарки не користи виолета, страв ми е од подпарено или исфрлено газе до сега сме стакло супер се држиме со чисто газенце и дунде без никакво црвенило / месец дена сме
Јас користев со малиот памперс актив бејби откако видов дека нема кај нас разлика со премиум. Виолета имам земано, слипи исто, никогаш немал мака. Пробај од еднаш сигурно нема да развие кој знае што, сепак се пелени и ги користат за бебиња..
И јас вака исто ко тебе добив виолета на поклон, а користев памперс премиум. Си го искористив поклонот и после пак си купив премиум. Бебе не покажа реакција. Ама нема осетлива кожа моето, нормална има, досега од ништо се нема ни исфрлено ни потпарено.
И јас добив и на памперс премиум сме, не ги пробав тие. Сакав да ги подарам никој не сакаше и еве така си седат.