Не е до квалитетот на пелените. Да му се малечки на таа килажа не верувам, ако имаш 2ка пробај за секој случај. Ги стегаш убаво? Не е до подвиткувањето, ни еднаш не му пропушти од тоа.
Не се води по бројките на пелените, по бебе ке си видиш, да не го стега на бутките и да не ти протекува.
Отприлика толку беше и мојот батко голем, мислам дека е машко ја полнеше пелената напред и таа ке набабре и по некое време од стр се мочкаше. Ова навечер посебно. За почеток добро е да полни пелени со урина; значи добро јаде. Јас не сменив пелени, откако испадна папоче стана полесно местењето. И земи си заштита за душечето, мнг практична работа.
Пакет памперс премиум 2ка /46 парчиња + бекутан 2ка /20парчиња нови неотворени - двете пакетчиња за 500ден Купив повеќе а ги пораснавме пред да ги отворам веќе сме 3ка подигнување од Влае
Ако имаш некој познат што работи во аптека, прашај дали може да ти ги сменат за бројче. Јас така направив, имав 3ка ги сменав за 4ка без проблем.
Бејбилав гаќички добро држат? Се борам како со алигатор на секое менување на пелена, се мислам со гаќички полесно ќе ми е ..
така да, зошто не држат мочка, само гомца ако се покака во вода. јас искрено користам обични пелени. работата со тие за во вода е што го немаат гелот за да не намокри пелената и да тежи. ама бебево од 6 месеци и така е во раце во вода, нема да му тежи пелената за да му смета да го влече надоле. земав едно кесе од тие за бањање и сфатив дека џабе фрлање пари се
Нема врска ова, држат и кога се измочкани. Полесни се водоотпорните, бебето се чувствува лесно кога е во нив за разлика од обична пелена која цела натежнува кога ќе се потопи во вода, без разлика што е во раце бебето, не е пријатно.
може си во право, јас така знам во секој случај споделувам мое мислење, зошто користам на бејби лоб и земав и тука од лидл, доста се тенки така да не е дека стануваат мн големи и да тежат за 10 минутното бањање башка секако бебе 90% од времето во вода и под газ го држиме а за мене беше малтретирање да и ги облакам гакичките, полесно ми е со обична пелена
Како сменавте бројче на пелени, ние сме со премиум памперс 1 не знам сега какви пелени да земам, дали да купам уште едно пакетче 1 или на двојка да терам. Моето е 4 и нешто кг, дали има голема разлика од 1 со 2 ?
Јас до вчера користев 1ка Пррмиуим и се префрлив на 2ка и подобри и се бидејки 1 ја стегаа во бутчињата. Инаку 3500-3600 гр е мојата. Така да сигурно 2ка ќе ти се подобри.
Еве ме мене веќе неколку недели користиме baby love 3 /бебка 5ипол кила воглавном се добри ама понекогаш од кака протекуваат горе накај грбче сега наредно памперс премиум 3ка ке купам да видам да не било до бројчето утката нејкам да пропушта сакам пелена што ќе сум сигурна