5ка кога сменивте? Над 8кг е, не му пропуштила 4ката ама гледам во бутчињата како да го стега. Да земам 5ка па да не се преголеми
Уште сме на 4ка. Паднавме на килажа заради бактерија, па 9 и кусур кила сме веќе неколку месеци. Плус ние сме многу долги, се во висина одиме.
И мојот е долг и мислам допрва само ќе издолжува, а земам од големите пакети 104 пелени затоа не ми се купува 5ка а да не му се огромни не ќе можеме да ги потрошиме.
Мојава од 9м навака стагнира на килажа.. 10кг. Сега е 14+ и сме на 5ка. Едно време тогаш помала земав 5ка дека 4ка кнап беа, па по некое време се извиши.. нозе ослабеа и се вративме на 4ка Скоро уште трошев 4че, а сега веќе 5ка. А надежна еднаш (за точаче едно), земав 6ки Слипи Тие мислам нема никад да ги стигне како што тргнала накај манекенски став
Слипи се помал калап. Не знам дали ти се отворени ама на ќерка пример и чинеа 5ка Виолета, Пафис, Бејбилино, а 6ка Слипи. Едит: додуша некаде околу 12-13кг беше кога и ставав од нив
Ќе ги отворам баш.. имам и обични пелени, а и гаќички. Па ако не друго, за навечер ќе и ставам. Она до душа не моча навечер ич, ама сабајле си мочка како ќе стане. Па ќе ги користам за така... Сега има накај 10ипол кг.
Јас сменив на 5ка на 8 месеци полни, нема 11кила јас воопшто не ни гледам килажа кога мењам бројка, ја стегаа 4ка и кратки и доаѓаа.