Има акција на слипи 2+1..испаѓаат поевтини и од стокомак и од бекутан да известам Јас нарачав 3 петки..се надевам сега нема да ме иселат од дома деф
Molfix какви се добри се? гледам на ананас ги има со попуст . син ми е 2ипол години дај предложете некои поевтини пелени а издржливи да се.
Мене не ми се допаднаа..внатре беа зелени као со некои гранули, дебели, крути.. Гледам ги фалат некои Тани пелени за поголеми деца, можеш да побараш мислам и со цена биле океј
За повтина варијанта, неколку што имам блиски ги фалат од Стокомак памперсите. Ако ви одговара големина, може да ги пробаш.
@Noemi Дали најде гакички од премиумот? Зошто си мислам дека порано имам гледано . Јас зедов Памперс Актив гакички пошто е невозможна мисија да се стави пелена, барем денски да си олеснам ако не се ок навечер. Искуства со Пафис гакичките?
Имам во поширока фамилија шофер па ми носи Памперс премиум пантс од Германија, Бугарија, кај стаса Пуфис гаќички не најдов 5ка нигде онлајн и брзо се откажав, инаку ми ги препорачаа повеќе мајки. Од овие сум супер задоволна, само во торбата за надвор носам класични за да не ја соблакам цела кога треба да и ставам нов памперс.
Бекутан сте пробале? Мислам од сите, најисплатливи се кога се на акција... Јас период терам со Виолета. Осип не се појавил, а се мачевме доста време. Не ги менувам сеа за сеа, само купувам кај ги начекам на попуст и правам залиха Вчера си земав и од Лидл, дека со тие и се смири осипот и продолжив на Виолета.
немаме пробано. добри се? досега се violeta pampers aktiv или babylino највеќе pampers aktiv на акција од зегин големи џамбо пакувања земаме
Дали некоја се соочила со пропуштање на Pampers aktiv, до сега користевме 4ка ама веќе и е мал иначе презадоволна сум до сега од бебе ги користиме, зедов 5ка ама и пропушта странично веројатно е голем ?