За влажни марамчиња од старт користам хип сензитив сините, мене babylove ми беа тенкички кога беше малечка ми пропуштаа, само pampers premium
Многу се добри тие влажни марамици, ама па и доста поскапи од останатите. Ги земам наизменично некогаш тие, ама почесто овие од Хип. https://zegin.com.mk/mk/hipp-softpure-vlazhni-maramchina-3kh48-maramchina
Кога беше новороденче презадоволна бев од babylove. Ама кога стигнавме со бр. 5 и 5+ почнаа многу да пропуштат па ги сменив. Но, сега за новороденче ти ги препорачувам, мене ми беа погодени многу. За waterwipes не знам, ете погоре ги пофали членката. Јас на виолета 99% вода сум од старт и сум презадоволна.
бејби лав 1 мислам се околу 300денари. Ние почнавме со нив но ни пропуштаа, се префрливме на памперс. После пак дадовме втора шанса на бејби лав пак исто. Мене ми остана 21пелена бејби лав број 1 ако случајно се одлучиш за нив и ти одговараат ако сакаш може да ти ги дадам ако си во близина на к вода а влажните имав подарок 10паковање не примерив нешто разлик со останатите. Ние користиме тупфери и ги мокриме со вода од дм ги зимаме. Влажните ептен кога има гомц а плус сум сама или ако сакам да дочистам ама 99%од времето тупфер со вода натопен. Јас потрошив и бекутан бело паковање мало влжни, на бебево му одг и тие