Како сте задоволни од бејбилов 3 памперсот ? 0 бејбилов супер беше , единицата пропушташе и сменив на памперс премиум . Презадоволна сум од нив , но гледам бејбилов 3ка имаат поисплатлива понуда и на два ума сум.
Јас пак да дадам апдејт, слипи зелените пак се намалени 2+1 акција, а и жолтите се на попуст Ептен се исплатат плус топ ни се погодија, нежни, меки, со индикатор
Од новороденче па до 4+ бејбилов ги користев. Презадоволна бев, пишав тука многу пати. Ама кога почнавме со 5 и 5+ катастрофа, како да не се тие пелени, па сменивме.
Мајка, помал калап ли се Слипи? Одамна сакам да ги пробам ама не знам што бројче. 5ка сме во другите, а за навечер и 6ка ставам.
Па да, ист калап се со Бекутан, малку помали од Виолета. За преку ден мене ми се одлични, навечер ставам памперс актив бејби исто 5 ние сме 18м и 11.8 кг, до сега одлично ми се покажаа
Исто искуство имам и јас со бејбилов. 5ката почнаа да ми пропуштат навечер па затоа ги користам само преку ден а навечер ставам виолета
Мене Слипи катастрофа ми беа, како да не упиваа ич и некако ептен фуш ми изгледаа во материјалот, навечер утоп бевме, после секоја пелена газето влажно. Памперс dry baby користам досега најдобри ни се покажаа ама тука во Македонија ги нема, ми ги вади памперс актив бејби, можи да се слични ќе ги пробам. Бејбилав сакав да земам ама 400 денари се 42 пелени, кога ќе пресметам плус 200 денари и памперс ќе земам, само да се погодат како претходните оти од памперс премиум не бев задоволна
Dry baby се како со гел? Такви се Active baby. Ние се префрливме за преку ден на Pampers Active pants, пошто е невозможно да се стави пелена легнат . За навечер Премиум ставаме и за мене се најдобри пелени тие, штета што нема од гаќичките овде.
На која бројка сте сега? Земав Пуфис гаќички за проба 3 дена веќе, сестра ми ги користеше до тодлер и многу сум задоволна само кај нас ги нема 5ката, again ако сте на 6 можеш да ги пробаш.
Како се бројчињата за pampers active pants, исти ли се како premium пелените? Ние носиме premium 5ка ама се потешко и потешко ми е дење да и менувам, размислувам и јас полека да почнам со гакички ама уште не стои сама убаво стабилно
@Noemi На 5ка сме, не верувам дека за скоро ќе стигне до 6ка. 5ка нема воопшто кај нас? @dummy Исти се бројчињата, многу е полесно со гакичкиве пробај.
Дали некој во околината на Карпош 2,3, Тафталиџе користи Бебјвилов 4ка и сака да му продадам цела кутија неотворена за поефтина цена? Сестра ми и купила на ќере за роденден, ама се водела по килажата и не видела дека постои и 4+, а 4ката и идат малце теснички
Zdravo. Kakvi peleni koristite nokje? Jas ako ne e iskakano, ne mu menuvam pelena na bebeto nokje, no bi sakala da znam dali ima nekoi sto voopsto ne propustaat po 12 chasa? Momentalno koristam Pampers Premium.