Бејбилов се најтенки, но многу мирисаат на мочки, само ради тоа не ги земам... Виолета се топ, но исто се подебелки малце. Потенки што имаме пробано се Слипи и Био Биа на Стокомак. Најмногу од се имам користено Бекутан и сум презадоволна чисто како предлог. Не се ни дебели ни тенки, средина
Здраво мајки, би ве замолила за совет со кои пелени да почнам, јулско бебе читам пишувате за потенки да не се поти. Добри ли се за новороденче на sleepy, baby love или сепак pampers ? Фала ♡
Сите три ви се добри, Бејбилов се дефинитивно најтенки, нас за жал Sleepy многу ни пропуштаа на почеток, иако беа со најчист и најдобар состав, моравме да смениме... Сега може ги поправиле во тој поглед.
Сепак Pampers, и тоа premium care. Со ќерка ми сè пробавме и сепак останавме на premium care. Сега со бебе не експериментирав.
Babylove на почетокот пропуштаа, ставав памперс премиум. Откако пркна бебе, користам памперс актив бејби (над 3ка број само сум видела, помали нема) и бејбилав, зависи што земам. Слипи имале и гаќички, сакам и нив да ги пробам евентуално.
И за моето јулско бебе пред 2 год користевме слипи био натурал и топ беа. Плус имаат засечено кај папочето да не мораш да превиткуваш
Бејбилино се на акција во Жито и Зегин, ги користиме и сме презадоволни. https://pazarluk.mk/bebe-program/peleni/babylino
Baby love од дм Или памперс премиум Кај моето од sleepy му се појави алергиска реакција не знам оти Кан бебе исто користев на стартот ама сепак baby love ми се покажа како нај ок и останав на тие
Изнакупив од Ананас секакви, со купон кодот што се намалуваше сметката за 500 ден. Happy Nice- не се нешто одлични, ама секако денски често менуваме па вршат работа. LodyBaby- за цената беа супер Bumble- сега ги користам, убави се. Дефинитивно најдобри беа CanBebe само што малце го стегаат. Исто така добри Babylino, по квалитет ми се како Pampers. Violeta ми се прво место и за издржливи и комотни.