epa se mislev megju jumbo dvojce ili ovie kec. aj vikam da pocneme so red ama najmalku u pakovanje (3-4 dena da ima) namerno taka zemav. posle dvojche i ti si na pampers?
vo city mall ako idesh imash i levo koga kje svrtish kako shtandche so babylove i desno kaj site dajpersi.
Bese na pocetok, no sega imam nacekano vo Stokomak eftini i preubavi pelenki, bolje od pampers mi se Babylino.. ne mu treba vekje tolku luksuzni na mojov
Babylino?? Тие Грчки се, ако се истите, јас и за двете ги користев и сум презадоволна, само што тука не се баш ефтинки....
Да, тие се И јас бев на Бејбилав година и пол, стигнавме до 5ка а едно нормално пакетче е 465ден (во 5ката се 38 пелени), а Бејбилино ни одговараат 4ка (50 парчиња за 489ден). Не е некоја огромна разлика, но реков да сменам и стварно се супер. @mariz е кривецот
Да да, на Бејбилино мислев дека се тие-грчките, не ме разбра убаво Бејбилав ги спомнав во контекст да ги споредам со Бејбилино и цената кај нас
Да, да, после видов дека и за Бејбилино пиша дека ги користите, не прочитав убаво, моја грешка, извини Овие ли се што ги има?
Па тогаш добра им е цената, тука 8-9 евра се кога се на попуст, иначе се 13, 14, 15 евра, зависи од кој супер маркет, а малите паковања се по 5-6 евра, ама има 19-20 пелени, зависи која бројка.
Bea 419den prvo, sega pred nekoe vreme gi poskapele. Da iznakupam, da ne im tekne da gi poskapat inaku mislam deka ovie gi ima vo Cosmo vo sobata za doenje i presoblekuvanje, togas gi probav i bev mn zadovolna, pa sakav da kupam takvi, no kako sto vikas skapicki mi se vidoa Mn se meki, ne propustaat, ubav dezen imaat, za taa cena se duri i odlicni, jas vo Majcinski muabeti odamna gi predloziv ama nikoj ne me izregistrira kaj zivees vo Grcka? jas ova leto na dve mesta odam tamu, pa da ne go pogodam mestoto
Јас за жива глава не можам да најдам џамбо пакување единица во струмица, нели многу мали се родивме и еве веќе 3 недели си го трошиме памперсот 1.
Хахааа нема да биде лошо, уште во тинекс да провериме... Колку парчиња да има во џамбо пакувањето 1 знаете?