Se iznamacivme so pelenite,ama konecno so pelenite od zito nemame maka.Ne propustaat nisto i nema osip,mu se smiri crveniloto sto go imase od Babylove.Epten dobri peleni,epten ni se pogodeni i toplo gi preporacuvam ☺
Malata, preku den nosese pampers do 13 m i do togas i smeniv nekolku vida. Naj nezadovolna bev od pampers i can bebe. Naj zadovolna od Helen Harper i pelenite vo Zito i sega i stavam od niv, samo navecer, koga ima ispieno mnogu voda, nekako ne sum sigurna da ja ostavam, iako najcesto vadam suva pelena.
Да прашам јас користам памперс 2ка ама веќе се мали зедов тужурс тоа се грчки од лидл 3ка и се големи дали има некоја фирма која вади 2+ ? 3ката се од 4-9кг што е доста голем размак !
Poima nemam da ti kazam.Pisuva samo T-peleni,vo prozirna kesicka po 20 vo pakuvanje.Preubavi se,nisto ne propustaat a mekicki se vnatre ☺ Ne gi menuvam veke definitivno
Немa 2+ величинa. 3 се тaмaн зa бебињa нaд 4 кг, aмa мнoгу зaвиси oд кoнституцијaтa нa бебетo и oд сaмaтa пеленa, oти не се сите исти.
Peleniwte se super edno vreme i jas gi koristev vo kombinacija so puffies. Posle izvesno vreme nesto mnogu mi se isfrli od napred, mislam deka ne bese do pelenite ama edvaj ja srediv so kanesten i sega sum samo na puffies ke pocekam nekoe vreme pa moze da gi probam.pak. inaku bev zadovolna meki ne propustaat a cenata mislam ne sporedliva
Зедов 3ка од жито-слипи 500ден 62 парчиња помали се од тужурс веќе втор ден ги користам задоволна сум !
После потрошени 70 пелени, без ниедна пропуштено, можам уште еднаш да потврдам дека сум задоволна од Хелен Харпер пелените. И добра цена и супер квалитет!
Истите и јас ги користам, толку добра пелена за толку малку пари не сум сретнала, дури и индикатор линија ако се помочка од жолта станува сина, ластици супер, пелена не пропушта, ептен сум задоволна од нив, само да не ми ги снема, освен во Жито на др место не сум ги видела.. а и во Жито се од скоро донесени...
Nie sme smeski so pelenive.Taman mislev deka T pelenive se top,ispadna deka samo noke ne propustaat a preku den posle saat vreme mocka iskaca od segde.Violeta sega za sega ne propustaat ic preku denpa kombiniram a zemav i Babylino od Stokomak da gi probam,radoznala sum ☺
За индикатарот не забележав само во жито ги има они се застапници , само сега им се на промоција се надевам нема да ги поскапат многујас направив мала залиха !
Тужурс мене мноооогу ми пропуштаа, а и ластиците многу им се распарталуваат... Бејбилино нема да згрешиш, исто пробај ги и Слипи од Жито, мене никогаш не ми пропуштиле ни тие, ни тие.. Виолета исто некако се рашкембуваа, се распарталуваа, му виснуваа до коленици, а мојов трча лумпува, му треба јака пелена
Во детска козметика имаш мислења, јас ги користам Виолета со бадемово масло и супер ми се. До скоро користев и суви марамчиња со вода но сега сум само на влажни!