Најдобри пелени

Дискусија во 'Бебе' започната од Rossana, 6 мај 2010.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.591
    Допаѓања:
    76.825
    Бекутан и Виолета, само тие си ги купувам, најубаво мирисаат и ми се свиѓаат дека се мрснички малку и не се крути како други :)

2. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.131
    Допаѓања:
    2.716
    Јас ги купив нив деновиве, и сега за сега се супер. Не пропуштаат воопшто, меки се, малку подебели од памперсот ама супер се. Памперсот мене почна да ми пропушта па морав да ги сменам.

На ivi1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.331
    Abe uzas preku den,samo noke mu gi stavam kolku da gi dotrosam inaku preku den se mi bese utop od tie t pelenite.Ovie od stokomak denes mu gi stavam i ne propustija nisto(se raduvam ko malo dete )sega go legnav so takva,testiram izdrzlivost i za noke a Violeta ne propustaat ama gore mi se epten cudni kaj lasticite,ko ke ja stavam e dobra ama koga treba da se smeni strci na site strani gorniot deli lasticite mislis ke puknat.
    Vakvo patesestvie so peleni za golemata nemav ama za maliov masta mi izleze.Dur da najdam soodvetni ke sedime na noksir izgleda ☺

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.591
    Допаѓања:
    76.825
    Бејбилино нема да те изневерат, верувај :) имам комшиче пие мноооогу течности, моча многу, баш ми ја има мајка и оставано да си игра со синко, пуна пелена и ич непропуштена, јас и ја менувам дека исто бројче носи со синко.. :) само да не ги поскапат и тие 449ден беа, сега мислам 489, а во Грција се многу поскапи...

На ivi1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2015
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    4.488
    Колку се тие од Стокомак? И колку има во нив?

6. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.331
    Sega za sega sum voodusevena od pelenive,ni kaka ni mocka ne propustaat.Testirav nokno,suva,se iskaka ne iskoci nisto nadvor,preku den e mnogu aktiven,polni peleni ama ni kapka nadvor,sekoja cest za pelenive,presrekna sum :D Jas od Stokomak vo Gjorce gi zemav 450,cenata im e ekstra.Mada i da gi poskapat ne bi gi smenila ako vaka ne propustaat :)
    450 denari 50 peleni :)

На sunshine2015 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. џунџуле

џунџуле Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    805
    Допаѓања:
    1.486
    Ние користиме кан бебе, ама ќе ги менувам дефинитивно. Сабајле кога и менувам прлена, излезен е добар дел од гелот. На ум ми се пуфис, ги пробсвме не ср лоши па ќе видиме. Се ставаме и ние во потрага по добри пелени.

8. ELIT-----84

ELIT-----84 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    50
    Pocnavme so pampers pa vikam da probame pufis sarenki se intersni ama kako kartonski se i tesni se ne mi se bendisaa bas go zilea na cipite i nekako ne mi vpivaa koga go presoblekuvav se kako voden bese sega violeta zakon se meki vpivlivi i sirocki se megu nozinjata taka da posle pampers violetata se super

9. ELIT-----84

ELIT-----84 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    50
    Probaj violeta ne se skapi a ubavi se

10. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.159
    Допаѓања:
    20.538
    3 врсти купувам, зависи во кој маркет ќе се најдам. Виолета, Дајперс или Т-пелени. Само со овие немаме мака, од сите други или има осип или ни пропуштаат.

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.972
    Допаѓања:
    9.294
    Babylove do sega najubavi mi se pokazale, posle pampersot so indikator, najmeki mi se , eve sega zemav violeta da gi probam epten kako karton nekako se isto ko bekutanot

12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.169
    Допаѓања:
    107.213
    На почеток користевме Памперс премиум кер, ама 3ката се со огромна цена и се многу малку во пакувањето. Сменив на Бејби лав, убави беа ама пропуштаа кака, пошто синко кака еднаш ама вреднаш. Сеедно ненмислев да менувам оти убави ми беа некако, ама отидовме еднаш по пелени и никаде немаше 3ка,тогаш сменив со Пафис и да бидам искрена поубава пелена не сум ставила. Сум заборавила, и за дада користевме Пафис, многу му одговараат. Немаме осетливо газе, нема потреба од скапи пелени ко Памперсот, а имам пробано и едни Бело, ужас од пелена, ми ги даде кумата да ги дотрошам, им останале, и тие не му направија осип. Засега се задржувам на Пафис. Пробани ни се поише врсти, и Канбебе ги пробавме, и Виолета, плус лд овие погоре, Канбебето ни пропуштаа многу, во болница ги користеа, таму па не пресоблакаа бебе редовно, коа ќе се умочаше до врат сирото.

На џунџуле му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ma4e1311

ma4e1311 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    2.570
    pampers premium care, od pocetok pa se dosega ne sum menuvala, samo ednas od obicniot pampers kupiv i celata pelena i se obelezuvase na gazeto.

14. Kaffe

Kaffe Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    663
    Леле мајки давајте совет за нокни пелени. За преку ден користиме Т пелени ефтини ми се и ок се, но за навечер ни пропуштаат, зедов поголемо бројче иста приказна дути и полоша, сега му земав кан бебе, но и тие му прошуштаат навечер, неможам сеноја ноќ да го пресоблачм утоп мокар се прави.

15. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.128
    Допаѓања:
    40.344
    Pampers

На Kaffe му/ѝ се допаѓа ова.
  16. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.131
    Допаѓања:
    2.716
    Bebi lino od stokomak nas ne spasija.

17. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.131
    Допаѓања:
    2.716
    Abe kakov pampers samo mi propustaa. Neznam vo posledno vreme kako da gi upropastija, sekoja vtora pustase kaj lasticite.

На rose60 и Kaffe им се допаѓа ова.
  18. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2015
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    4.488
    Пробај Виолета.

19. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.837
    Допаѓања:
    34.196
    некој освен мене користи бекутан?
    испробано не пропуштаат и до12 часа;

20. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.128
    Допаѓања:
    40.344
    Off ne znam. Jas koristam pampers i navecer po 12h bez problem a preku den menuvam pocesto bidejki poveke tecnosti vnesuva. Kaj lasticite propusti 2 pati zasto ne bese dobro namesten