Babylino kolku gi zemate? Golemo pakuvanje? Ovde vo Gr. na popust koga gi zemsm se 8-9 evra golemo pakuvanje od 50 peleni...
И јас сум во потрага по добри пелени. Кан бебе последниот пакет беа ужас, целиот гел узлезе. Сека сме на пафис. Не се лоши, па ќе видиме за понатаму. Дајперс знам многу дечиња што се исфрлиле. Се мислам инаку за виолета пелените. Од нив не сум слушнала да се пожали некој. А памперс не размислувам ни под точка разно. Неквалитетни и прескапи, овие на нашиов пазар ги прават во полска, и немаат никаква врска со оригиналот.
Zasto nekvalutetni? Eve 4 meseci gi koristam ne gledam nisto nekvalutetno, a i gledam koga ke pisete cena na drugive peleni cenata e tuka negde.
Неквалитетни во споредба со вистинскиот памперс. Ако имаш можност да пробаш баш памперс верувај ми ќе сфатиш дека овој ама баш е неквалитетен. Тоа е мое искуство и мислење.
Виолета се развлекуваа и ми прпуштаа,џабе така дебели се направени... пробај ги Бејбилино грчките, нема да зажалиш преубави се
јас бекутан сепак не би ги менувала...пробав и виолета и кан бебе и тие итие ни пропуштаа а бебе е Само 3+...ем ефтини ми се ем квалитетни 62бр со влажни марамици за488ден во зегин
Сменив поише вида пелени, почнавме со Памперс премиум кер, продолживме со нив до три месеци, па земав Беби лав натирал и обични, не се лоши ама ми пропуштаа, мада сега кога јаде цврста храна може и да не пропуштаат веќе, еднаш кога купував немаше 3ка оа земав Пафис и досега убедливо најдобра пелена ми се покажа. Три месеци ги киристиме скоро и досега дали три пати има пропуштено кога синко направил стварно голема беља во пелена.
@mariz ќе може ли да ми пишеш која цена се babylino 2ка ако знаеш во стокомак, да знам и колку парчиња бидејќи не ми е блиску стокомак баш... па да те искористам Фала однапред Поздрав
Nie sme na pampers 20 meseci. Sega vo Zito imaat akcija do 13 noemvri na Bekutan pelenite jumbo pakuvanje 76 peleni plus gratis standard pakuvanje 20 peleni na 4ka i 5ka za 639den. Zemav edno, probavme se pokazaa dobri zemav uste edno od ovie na akcija. Ako prodolzat so vakvi akcii ke si zemame Bekutan, ako e malku razlika vo cena ke si prodolzime so pampers dur ne se odvikneme.
Здраво, би сакала да ја прашам @Biodevojka за составот на пелените Pampers, односно дали се точни гласините околу нив. Благодарам