на нас од сам почеток се покажаа супер поклон добив виолета ја искористив но малиот се изнафрла целосно од нив викам ајде и кан бебе ужас!!! пак се вратив на бекутан...супер акција!
Ja za prvoto koristev pampers, pa can bebe i na kraj violeta sega za vtoroto koga ke se rodi se mislam kakvi da zemam?
Ние имаме 3 месеци каките веќе не ни се толку течни ама навечер му пропуштаат и мокро е целото до сега цело време бевме на памперс па пробав и даиперс ама ми пропуштаат и тие и тие ваша препорака што да пробам вие на оваа возраст што користите?
Здраво драга, не знам за какви гласини зборуваш. Декларацијава не ја гледам добро, ама гледам нешто балм како балзам и не верувам дека се однесува на пелените. Инаку кај балм приметив течен парафин и петролат ама не верувам дека станува збор за пелените. Што поточно те интересира? Поздрав.
T Ti gi preporacuvam violeta ,jas site gi imam probano dosega osven puffies i bas toa sakav tuka da prasam kolku ste zadovolni od puffies? Ne bi gi menuvala violeta za brzo vreme zosto sum.mnogu zadovolna od niv no sepak.me.interesira
Ги користиме од раѓање. Супер пелени, без парфеми, гелови и слични хемикалии. Многу добро ми ги прифати. Штом ќе почнеа да протекуваат знаев дека е време за поголемо бројче и сеуште си тераме со нив, веќе 16 месеци. + ептен се фенси
I nie zemavme da gi probame ama ni propustaat navecer kazi mi ako bebceto e 7 kg koe brojce treba da go zemam nie zemavme 3 ka
Искрено, сум заборавила. Мојот носи 5ка одамна, незнам на таа килажа како сум правела. Знам дека од 4ка бргу преминавме на 4+, и бргу потоа на 5ка.Пробај 4ка, разликата не е којзнае колку голема.
И Ние користиме следен број и пред да направиме долна геаница на следното бројче пелени. На пример 4+ е од 9 кг а ние почнавме да ја користиме кога направивме 7 кг. Не затоа што се орињнтирав по килажата него имаше потреба за поголемо бројче баш по некое такво непишано правило. Инаку прочитав некаде на некоја страна од производителиве на памперс препорачуваат ако е пелената од 9кг на пример да се оди на слесно бројче со 8кг, значи 1кг минус беше посочено пред следното бројче. Ако добро објаснив