Искрњно, еден подарок добив со пелени, и истите ги однесов на мекици кај други.Приметив дека на нив има бројче. веривам дека мора да пишува на самата пелена и која пелена е. Да сум на твое место не.знам дали ќе ги искористам за бебуш.
Jas dobiv vnatre bea bekutan ali gi frliv. kojznae kaj de motkale koj gi fakal i prasina i se..ne bi stavila i da bea pelenite koi gi koristam
Мислам дека на некои места ти купуваш пелени и таму ги пакуваат, акп ми се од близпк мпже и јас би ги искпристила.
Сите се шарени. Порано имаше обични Pufies и Pufies fashion collection (шарени и поскапи од обичните). Сега се сите шарени, се водат како Pufies art+dry колекција.
Najdov tuka (vo Germanija) mnogu ubavi peleni - Lillydoo. Bez hemikalii, bez shtetni chestichki, bez PEG.... bashka se dezenirani.. Narachav i sum prezadovolna! Toplo gi preporachuvam na site vo okolinava. Dostavuvaat i vo Avstrija i Shvajcarija. Cenata e kako na pampersot.
Јас пак проблеми со пелените. Се префрлив од пред скоро време на Беби лино од Стокомак тие Грчките и пак ми прпоуштаат кај ластиците. А таман се израдував @mariz дека сум нашла нешто саглам. Не е до големината таа си е погодена.
оф леле мене никогаш не ми пропуштиле... има нешто до сега што не ти пропуштило? да не е премногу активна малата, да не претка, или па да има таква конструкција што знам зашто така ти пропуштаат... јас тие си ги корисатам и Sleepy од Жито и ич не пропуштаат, пробај ги и овие стварно убави пеленки се... со индикатор линија жолта се, кога ке се помочка ке знаеш дека е помочкана.. мекички се и убави ластици имаат. Патем јас во женски род зборувам, а не сум сигурна дека имаш девојче
Da da devojce imam. I da epten e pretalo ne sedi mirna ic. Neznam od sto e ama ete koga i ovie mi propustija se razocarav epten. Aj ke gi kupam i tie od zito pa ke vidam, ili od dm tie beby love si rekov da probam.
Дали сте задоволни од пелените Pufies? Искуство од мамите коишто ги користеле за нивните бебиња....?!
Ние ги користиме, не ни пропуштиле до сега, немаат гел што ми се допаѓа, шаренки се. Јас сум задоволна. Инаку кпристев кан бебе на почетокот, и морав да ги сменам па по препорака на мпја пријателка која беше презадоволна пд пуфисот ги земав. Сега за сега се ок