jas sum epten zadovolna od bekutan mene do sega ne mi se slucilo da mi propustat,ni 2kata ni 3kata. Navecer po 10 i poveke casa ne menuvam pelena i ne propusta. Plus e toa sto ima gratis vlazni maramici so niv,pa ete ponekogas davaat i drugi gratisi kako , omeknuvac, krema..Po aptekite ti se najevtini, vo marketite se poskapi.
бекутан веќе 5м ги користам задоволна и топло ти ги препорачувам како што кажа @alisijad секогаш со гратис и за ефтини пари...за разлика ос кан бебе што се скапички а нема никакви подароци и ептен ретко намалување.
А која цена се Бекутан во аптекиве? Во Зегин забележав дека даваат гратис крема, а во маркетиве гратис влажни марамици.
зегин исто има влажни 3ка беше со 62бр.500 и неш мисла а 2ка беше 80бр.480ден а сега 4 ја земав 600и нешто 76 броја. а вчера од марркет од мојот град го земав 588 со влажни и омекнувач исто 76 бр.
Јас сакав да земам за почеток Дајперс, но во Зегин ми кажаа дека немало 1 од Дајперсот, почнувале од 3ка. Еве @Annath ќе ја означам, читав дека таа ги има користено па да ни каже посигурно.
Немa, oд трoјкa пoчнувaaт Дaјперс. Амa некaкo не ми се свиѓaaт спoредени сo Бејби Лaв. Ми пропуштаат мнoгу кaј втoрoвo, зa рaзликa oд првoтo.
сите велат крути се...но јас сум задоволна да имаат гел но не се парфимирани плус за црвенилото секое дете е приказна за себе...на бебо не му покажаа никаква реакција.
Јас ги користев Бекутан за помалиот син и задоволна сум. И јас слушав муабети дека се катастрофа, ама на мене ми се погодија. Ретко пропуштаа (ако заборавев да му сменам пелена).
@TutiFuti @SummerGirl ako ne vi e tesko ke moze da mi gi slikate da gi vidam otvoreni vnatresnosta me interesira najmnogu
Жени јас пред 4 години пробав бекутан,ама многу беа крути кажете сега се подобрени ?бидејки не планирам да купувам скапи пелени ,за првото долг период користев памперс и на крај и тие прокиснуваја па виолета,кан бебе,и на крај со едни рефусни завршивме.
На мене ми се ок. Сега користам Т пелени (ги има во Жито Маркет) и се евтини. Едно пакување има 20 пелени, а го купувам 145 денари (4ка).
Јас сега баш купувам за бебето и размислував какви пелени дали виолета или кан бебе ама ке пробам можеби за почеток со бекутан па ке видиме како ке се покажат
super se, nie momentalno 3ka koristime i meki sene propustaat. Probav i violeta i evy baby ama nisto posebno osven sto se poskapi i posareni.