Памперс портокаловите (слип енд плеј) имаат некаква миризба. Детето на моја другарка и се исфрли од тие пелени и она му ги смени. Јас од Канбебе не сум задоволна. Многу пропуштаа. Од Бекутан немав проблем. Мислам дека освен Канбебе, сите други пелени почнуваат од број 2 (3-6 кг.).
Devojki kako sto vetiv da go.pisam moeto iskustvo so pampers premium care. Zadovolna prezadovolna! prethodno bese na canbebe vo bolnica i si ja zedov doma so zar crveno gaze, a sega nemame nikakov problem so pampers. Gazeto i pomina. Jas.prodolzuvam so niv do naredno brojce, za ponatamu ke vidime
Isto i jas bev prezadovolna. Kecot bese premium posle od 2kata prodolzivme so obicnite isto sum prezadovolna
Mene mi donesoa za maliot poklon od tie pampersi.Meki tenki,sareni,ne ni propustaa ni pak pojavi sinko nekakva reakcija.Ama od koga gi potrosiv si se vrativ na violeta ne gi menuvam.Inace na pocetok koristev can bebe dodeka stignavme do br 3,potoa pocnaa da propustaat i toa mn,se prefrlivme na bekutan i gi koristevme dolgo vreme sega koga ima promocija ili podarok nesto zemam koga bekutan koga violeta.
Јас сум задоволна од babylove од DM. Една пелена чини 9 денари... Случајно ги купив, и се изненадив пријатно. Меки, не пропуштаат, нема иритација никаква. Му одговараат на моето бебе, може да ги пробате. Останато што сум пробала: *Бекутан - покрути и често пропуштаа една пелена доаѓа 5.5 - 6 денари, ама менував некогаш само што ќе се помочка синко и ќе пропушти и ем нова пеленка ем сите алишта мокри.... Евтини, ама дупло повеќе трошев заради често пропуштање.... *Кан бебе - меки, но пропуштаа често и како да се распаѓаа некако кога беа пополнички ама најевтини слично како бекутан со цена беа *Памперс - солидни, но нас не ни се погодија баш, баш *Виолета - пропуштаа... Тоа е моето досегашно искуство со пелени
Кои се најдобри за од почеток, број 2(од 3-6кг) Според тоа што читам Памперс веројатно ама дали обични памерс или премиум кер зошто приметив дека вториве се и поскапи. И на почеток по колку би се трошеле дневно отприлика да знам ориентационо. Првите ке се памперс ама за после тоа некоја поефтина варијанта да ми препорачате
Jas potrosiv golemo pampers premium care od 88 peleni za 2 nedeli otprilika. Pak takvi zedov. Do 5 kg se pa planiram takvi da i zemam barem pocetokov oti eve super i se ne se vcrvenuva na gaze, a imaat i indikator za urina. Za novorodence ssmo takvi ti preporacuvam.
Нaс први пелени ни беa baby love oд дм. 42 пелени. (2кa. 2-5Кг)oкoлу 329 денaри беa, имaaт и индикaтoр зa уринa. Пoсле прoдoлживме сo Бекутaн. Дневнo пo oкoлу 6-7 трoшиме. Сегa сме веќе пoгoлеми пa му менувaм рaзни пелени,испрoбувaме Истo и Виoлетa ми се супер.
За новороденче и БејбиЛав се супер, ги има сите величини. Само бр.1 и бр.2 се со индикатор, другите не. Јас сум многу задоволна од нив, дури и од Дајперс ми се поубави, потенки се (а се крстев во Дајперс со првото). Пред десетина дена почнав бр.4 за малово да купувам, а нема ни 4 месеци. Некако рано ми се виде, ама па сакам да му е комотно. Засега вака ќе тераме, за понатака ќе видиме.
И јас за почеток купив БејбиЛав од ДМ и многу сум задоволна. Мекички се, не протекуваат, а и индикаторот е ептен добра работа. Од болница пак ни дадоа пакување Виолета исто се покажаа доста добри и по се изгледа ќе продолжам со нив со оглед на тоа што нема ДМ во мојот град па не можам редовно да ги набавувам БејбиЛав. Дома имам и бекутан и памперс ама сега за сега не ми се експериментира, со оглед на тоа што доста негативни работи прочитав за нив.
Бејби лав се врв! Убедливо најдобри. Реално супер впивливи и откако ги имам детево не ми се разбудило никогаш со влажна пижама, макар спиело по 10-11 саати (така е за викенд). Меки, удобни, а сепак доволно цврсти ластици да го опфати детето и да не мрдне. Памперсот како да беа влажни целите и од задната страна, пропуштаа се и сешто, дајперсот крути, од кан бебе имавме амонијакален дерматит.
Мојата не е новороденче, година и пол и пак се врв. Додека да го откријам пробував и други, ама досега овие не ме изневериле.
И јас се префрлив на бејби лав и мн сум задоволна! Ама купив и од Стокомак Бејби Лино па ме интересира како сте задоволни тие што ги користите или користеле? Ако не мсе погодат дефинитивно ќе продолжам со бејби лав.
Дефинитивно подобра пелена од Бејби лав не сум нашла. 14 месеци е веќе, користам пакет 5ка. Плус даваат попусти често и ептен се исплати.
Ако случајно начекаш попуст и не ти е проблем пиши да не пропуштиме - гледам многу членки ги користиме истото важи и за некој друг... Ако не е проблем... Поздрав
Сега имаше скоро до први траеше. Се надевам видовте? 685 ден мислам беа пакет. Сите пакетчиња за н.г. кај мене у пелени стигнаа.
Супер за пакетчињата! Не сум видела... Штета.. Ќе начекаме другпат се надевам... 685 е супеер цена, браво
Bejbi love 4ka kolku peleniima i cena? I nekojslikicka da stavi id samata pelena bez razlika koe brojce e