Pampers premium care уште од старт со нив почнавме еве 10 месеци ќе направиме јас сум и повеќе од задоволна.
Мирисаат, а уште кога ќе се измокри уште повеќе. Чиниш детето замирисува по нив. Ај што мирисат, па и пропуштаат. И пафисот имаат од нула, јас такви и ставав.Можеи бејби лав имаат, ама тогаш не побарав
Baby love ne sum gi probala. So golemiot samo pampers koristev ama uste togas mi smetase mirisot. So malovo samo prviot paket premium care pampers nekoj mi gi donese pa svrtev na puffies ama vo posledno vreme nekako dipers poveke mi legnaa. Eve mm mi kuoil puffies pisledniot pat a po dipers go orativ i nekako osekam razlika dipersot poveke i drzat izlega kako da se posiroski kaj gazeto. Inace vo kam standard cena 455d za 50kom
Детето на κумата и се исфρли баш од тие Пампеρс. Газето му беше многу цρвено, а имаше и κаκо аκни. После две недели мачκање со κρема за κожни пρоблеми, цρвенилото го снема. После тоа му ставаше Бејби лав.
Имам сознанија од познаник кој работи во странство, токму во еден од напознатите производители на козметички препарати, пасти за заби и сл. дека производите за западна Европа, САД, и тие за регинов се со различен состав и квалитет, односно не се истите. Зошто, не знам, со оглед на тоа што ние овде не ги купуваме воопшто ефтино. Бејби лав се бренд на ДМ, а ДМ продава свои прозводи во истоимените продавници, па ги купуваме по нивниот реален квалитет и цена. Само отворете ја веб страната на ПАМПЕРС ќе видите видови кои кај нас во Македонија никогаш не биле увезени и нема ни да бидат. За жал, така е и со АД млеката и ред други производи, не дај Боже од здравствеи причини да ти треба нешто што не е за широка потрошувачка, ќе треба да ги нарачаш директно од производителот и плус трошоци.
Немам големо.искуство....памперс премиим.досега најмногу ми се погодија. Пронав виолета како картон ми беа. Бекутан често ми пропуштаа. Сега седов пуфис да видам какви ќе се покажат.
Тие од ДМ Бејби Лав дали се добри за новороденче? И имаат ли индикатор за урина како што имале памперс и дали и обичните памперс имаат индикатор или само премиум кер?
Obicnite nemaat indikator. Lrviot mesec koristev premium a potoa obicnite i veruvaj ne treba indikator zasto na dopir se oseka dali e mockano.
Мајки дали ги користите подлогите од babylove или бекутан,се мислам дали да земам дали ќе ми требаат?
Супер се пелените на БејбиЛав, имаат индикатор и бр.1 и бр.2. Јас со бр.1 почнав со малиов, сега бр.4 му ставам, презадоволна сум.
Epten korisno nesto se podlogive znaci.Jas gi koristev na can bebe tuka nekade se so cenata 10 den.od parce mislam.Kolku pati samo me imaaat spaseno od promocana postela.Malata moja imase navika koga i ja menuvav pelenata da si napravi fontana
ај и јас да си прашам пошо тек сеа мака имаме ... од кога сме родени користиме can bebe... сега стигнавме до 4 ка ама некако баш и не сум веќе задоволна...ем почнаа да мирисаат на мочка ем ни пропуштаат... шо да земам следно? од кој сте задоволни? фала*
I nie isto od raganje koristevme can bebe a potoa preminavme na Violeta...ubavi se meki ne ni propustaa...i sto e najvazno ne ne iritiraa.Od originalniot pampers dobivme pelenski osip
од пеленски осип најмногу се плашам .... сакам да најдам некои кои би биле нај слични на овие за да немаме мака