eve jas si koristam Pampers od raganje 8m e sinko nemame nikakov problem nitu mi mirisaat, nitu se isfrlal po gaze a dosta mi vpivaat i go drzat na kozickata suvo, zadovolna sum . Moze zavisi kolku e cuvstvitelna kozickata na bebeto na nekoi sostojki od razlicni peleni.
Досега пробав неколку пелени. Првин со памперс премиум,тие се покажаа супер,освен цената.Потоа немаше бројче да купам па зедов обични памперс бејби драј,катастрофа. Газето како вакумирано воопшто не чувствував мирис на покакано зашто пелените смрдеа на некоја пластика,ми се чини целото бебе така мирисаше! Потоа пробав Џан Бебе (Can bebe) но имаат гел и предебели се иако се најефтини не ми правеа многу кеф.Слични на нив се Бекутан,ги добив за проба неколку парчиња,но некако како поголеми да се споредено 2ка џан бебе и 2ка бекутан. Последно сме на Pufies и најдобри ми се до сега,немаат гелови,не мирисаат и не пропуштаат а екстра тенки и совитливи...Со цената се некаде измеѓу горенаведените...
i jas sum od puffies najzadovolna ti preporacuvam da gi probas i na VIoleta isto se prekrasni a ne se skapi voopsto, momentalno se na popust vo zegin
Јас користам памперс. До сега сум многу задоволна а и беба. Не знам дали понатаму ќе менувам ама ми се чини дека ќе си останам на памперс. Овде и не се баш толку скапи за стандартот а и многупати се на акција плати едно земи две, да така се исплаќаат многу. За разлика од македонија каде што дуваат цени до плафон.
Dali gi imate probano pelenite od kam marketot Lalin se vikaat. Vcera gi gledav no ne sum sigurna dali da gi probam???? Iskustvo???
Имаше некоја мајка пишано дека се супер, ама мене неколку познати ми кажаа дека се катастрофа. Јас не експериментирам веќе. Од ДМ Бејбилав ми се Но.1.
Дајперс од кам, 4ка 455 ден 50 пелени. Топ се, мислам нема поефтини од овие. Претходно памперс, кан бебе сите ми се добри, али овие ги користам зашто се најевтини. Не пропуштаат, навечер ги носи по 12 саати.
Бекутан сега се на супер акција во Жито маркетите со супер поклони. Но едно ме буни јас користам Бекутан во Зегин се 76 џамбо плус броја 600ден. а мислам во Жито декаа се 56 броја џамбо и биле 515 ден. Ај мајки од Скопје во центар кажете ми точно кај се наоѓа Жито маркетот? Да пратам човек да ми купи кај мене нема таква акција и немаме Жито маркет во градот.
Mila na fb procitav deka tie od zoto market katastrofa bile propustale,ne si gi davaja badijala parite
@TutiFuti јас за малиот користев бњкутан од кога имаше отприлика 4 месеци до крај годинка,ги купував само во жито маркет задоволна сум.Сум фатила раазни промоции и поклони.Потоа заради поклони се префрлив на виолета и сум уште по задоволна.Ја видов акцијата и планирам вечерва бекутан со поклонче.Мислам дека зависи и до конструкцијата на детенцето.Мојов е слабичок а долг 4-ка во ширина ни се супер ама куси и ни пропуштаат,5-ка супер во должина ама лепенките преклопени њдна над др скоро.За едно пакување ако ептен ти се свиѓа некое од поклоните купи си. Еве јас планирам да купам додека купував 4 бекутан во жито го имаше и тоа со 56 и тоа со 76 пмперси. Планирам да земам и јас некое од поклоните па наредно си се враќам на виолета ми се исплаќа мн.и задоволна сум.
де кажи ми центар кај се наоѓа жито баш? Јас не сум од скопје само лани седев како студент во автокоманда и го знам тој кај железара и мислам имаше еден позади уливерзална.
Хахаха би ти кажала да знам. Јас сум гостивар имаме тука жито маркет.За ск незз ајде нека се јават мамичките од ск нека помогнат.Ако не се снајдеш ќе ти купам јас ќе ти пратам.
Јас немам среќа со пелените. Заради пропуштање од Памперс преминав на Бејбилав од ДМ па Еви бејби и ништо тапа све. Дајте совет за некои други пелени што ви се виделе подобри од наведениве? Инаку сите пелени ми пропуштаат кака кај ластиците на нозете, само тука...