Дали по аптекиве и супермаркети ги има pampers premium care за новороденчиња и дали навистина имаат засек за папчето?
Gi ima. Imaat ama moeto bese tolku malecko koga se rodi (2800 a so 2640 od bolnica) sto dzabe bese se, morav da podvitkuvam Gi probavte li novite pampers gakicki? Nekako mnogu skapi se
Ги пробав и мене не ми е видоа практични,треба да му ги соблечам панталоните за да му ставам нова пелена и не можеш да ги користиш како гакички за одвикнување како ги соблакас се кинат. Купив 3 паковања .
Па не се за одвикнување туку за немирни. Јас буквално се борам со него да му сменам пелена. Или плаче до заоѓање или станува
Јас користев Памперс на почеток меѓутоа ги сменив заради цената.Инаку задоволна. Зедов КанБебе,катастрофа. И сега сме со Бекутан подолго време,супер ни се погодија.
И ние имаме борба за менување на пелени ама многу потешко се облекуваат посебно за немирни. Мене лично не ми се допаѓаат.
Mislam flaer za tineka vidov. Konkretno na slikata bese br4 so 53 peleni za 800mkd. A 4kata obicni so 90 peleni se okolu 900 Razlika ogromna.
Do sega koristime babylove od dm, super se nemam zamerka, ama ne propustaat vozduh a sega toplo i uste potoplo ke ide neli pa sakam da smenam nekoi sto propustaat vozduh, preporacajte?
Можеби веќе е пишувано за тоа, но да не барам сега.. Pampers Premium Care 3 мирисат некако чудно и неубаво или мене така ми се чини? Со 1 и 2 не приметив, мислам дека такво нешто немаше..
Прво користев Кан бебе скоро 3-4 месеци,после Тужур ,па Памперс (катастрофа) и еве точно година користиме Тета Виолета и сум презадоволна. Само сакав да прашам за тие YES од Зегин колку пари се најголемото бројче и колку има внатре?
Да и мене чудно ми мирисаа... исто гадно ми мирисаат и влажните на памперс, незнам зашто таков мирис како гомцата на бебето ко да ми мирисаа не само 3ка и помалите броеви ми мирсаа чудно...
кој бр го користите ? јас користам бр 5, на новото паковање на пелените има една трака лилава,во внатрешната страна на пелената, за што е.
Имам пишано и погоре кои пелени ги имам пробано. Сега на кратко. Воздух пропуштаат: Pampers Premium Care, Helen Harper, Becutan, Violeta, Daipers, Puffies.
Пишува на пелените дека пропуштаат воздух?? Како ги познавате? Две деца изгледав, а на ова не сум обрнала внимание. За летово сега баш би сакала да земам некои такви. Моментално користам Baby Love од DM.
На пелените пишува дека кожата на детето може да дише преку нив. На различни пелени различно пишува ама на сликите си има дека пропуштаат воздух има стрелки дмеек дека надворешниот слој пушта воздух. Е сега ако споредиш обична пелена со овие одма се гледа разлика во надворешниот слој. на одие што пропуштаат воздух надворешниот е како од хартија некаква си, не е мазна структура туку како рапавка и баш мека.