Женски некоја да ги има пробано овие Лалин од КАМ маркет и какви се? Користиме Дајперс и ок ми се сега за сега но сакам мислење и за овие. Фала Сигурно не е 3ка најголемо бројче...
јас ги имам пробано , нема пелени што не сум ги пробала , мене ок ми беа, не пропуштаа, меки, ама новиве од зегин ми се далеку подобри и плус поевтини. ( имам постирано слика од нив во што последно купивте за бебушот ако сакаш ѕирни ги)
Јас користам број 4 и нема таква линија во пелените. Не знам за што би можела да биде стварно, види можеби пишува нешто на самото паковање. Врска немам.
Вчера 5ка земав за синко, има до 6ка величини и денес ги пробуваме за прв пат, ми стојат слични на Дајперсот само малку потенки, можеби нема толку да држат ќе видам и ќе пишам тука како се покажале YES од Зегин
Za psrboto dete site peleni gi probav ama vakvi nemase a navistina se super i plus eftini pred ovie can bebe zemav ama minprokisnuvase eve sega gajle nema,ke teram do kraj so ovie osven ako ne me zafrknat ))
Ги зедов новите од зегин, убави вака, ама многу парфемирани. Се плашам да не и се направи црвенило, има осетлива кожа. А ефтини, и вака на допир меки, убаво се лепат. Ќе видам баш
Да, тие се, околу 360 ден мислам дека беа, и јас ги дознав по темиве на форумов и не одолеав морав да ги пробам. Ок се, не се лоши, делуваат дека пропуштаат воздух и не спуруваат ама како слаб квалитет ми изгледаат. Бејби лав од ДМ се дефинитивно бр.1 само сто се дебели и не ми се за лето некако.
По мое искуство, Бејбилав се едни од најтенките пелени кај нас, ако не и најтенки. Кога бев во Охрид ако снемав пелени земав Дајперс или Пафис, подебели се од Бејбилав. Затоа со последниве ќе продолжам, многу сум задоволна.
И мене Бејбилав ми изгледаат како најтенки,но и Пафис шарените се супер само никаде неможам да ги најдам во последно време,зарем престанале со увоз/дистрибуција?
Не сум ги пробала ни едните ни другите, јас онака на допир некако како пополни обложени ми се бејби лав, а надворешно како мушама имаат па црвенило имавме и помислив да не е од нив, тоа го викам јас дебело, Виолета, Памперс, Еви бејби, Јес бејби како картон ми се у споредба со ДМ пелените па ги викам тенки. Сепак тие си остануваат најдобри и покрај се
Немам многу искуство со Памперс, оти и кај двајцата се појави црвенило од една или две пелени. Од сите што сум ги користела, небитно за кое дете, БејбиЛав ми се најтенки и некако најкомотни. Дајперс на пример, за поголемото ги користев до крај, многу се подебели, како две БејбиЛав пелени заедно.
Најубави ми се покажаа Бејбилав,памперс користевме некаде до кај година ама ми се нафрла целата,неможев да ја средам еден месец додека не сватив дека е од пелените,ги сменив и оттогаш сме со бејбилав и нема гајле,ниту пропуштила ниту се исфрла од нив