Мојов е на 4+ од БејбиЛав, 829 ден. се 76 парчиња. Слична цена имаат и поголемите бројчиња, ама не знам колку парчиња има.
Значи цената со памперс слична. Јас мислев значително поевтини да не се, оти од памперс сум задоволна
Мами а како сте задоволни од Бекутан ? Се мислам да ги земам нареден пат, пробав Памперс ок се ама викам поефтина варијанта некоја да земам.
На гел ми личи, како што се зелени Памперс, така овие лилави. Старите немаа ваква линија. Не дека немаа гел и тие, ама безбоен беше, или бел.
YES памперсот од Зегин - одличен. Не пропушта, мек и впива се што треба . Ќе го сменам Дајперсот и купувам YES од сега. А за Дајперс, лилијаковата линија маркетинг хаха, све је исто само бојата на материјалот што пропушта воздух или што впива небитно лилијаков. Бекутан јас на почеток зедов за новороденче и беа многу крути, е сега не знам за поголемко детенце може се ок.
Јас користам Becutan пелени многу често. Покрути се и подебели од другите ама мене ми се допаѓаат затоа што пропуштаат воздух. Кај нас е тоа многу битно зашто тие што не пропуштаат воздух му прават проблем на кожата. На пример обичните Pampers му го прават газот црвен како на мајмун, од Babylove летоска доби дерматит и така. Преминав на дишечки пелени и сега сме супер.
вчера зедов јес за прв пат на керка..Многу сум задоволна меки не пропуштаат..Вчера ја фати некој инат синока за спиење не ми даде да и сменам пампрес и заспа со тој што и го ставив окол 5 часот утрово стана во 8 и 30 немаше ни капка пропуштено што не беше така со кан бебе и пампрес..Се мислам и за синко да земам но ке размислам бидејки неговата кожа е малку проблематична..Ги препорачувам а и ефтина варијанта се
јас ги користам бекутанот и многу се добри предходно хелен харпер но ми ги поскапија и земав бекутан и огромна е разликатана бекутан 2 со 3 двојката е премногу крута. Инаку во средата беа на попуст во тинекс 76 парчиња за 399 тоа е број 4.
Da ne kupila nekoja od vas od canbebe od zegin vo kutija sto se,90 parcinja za 620 den mislam bea, ama uzasno mirisaat a ni rekoa deka se isti kako starite
Бекутан користиме од сам почеток, одлични се! Сега ги земавме новите од зегин искрено бројките не одговараат со големината шти е внатре 7-18кг користиме и мали ни се а имаме само 8ипол килограми! На самото пакетче има и 4+ величина но дали ги има во зегин тие?
Е незнам за тие,иначе бекутанов ок се, ги земав за проба и не се лоши,тенки се тројката генерално задоволн сум сега за сега.
Ги земав и јас yes baby и да се надевам дека веќе последно паковање пелени (за какање кажува од минатато лето), ми кажува чат пат и за мочкање, со една пеленка сме цел ден некогаш, сув е и сабајле па одма мочка на нокшир. Е сега вчера приметив дека има точкички на газе... намачкав мелем, па ке видиме денес дали е од пелените.