ние сме си задоволни од памперс baby dry што се ни пропуштиле ни мирис ништо веќе два месеци ги користиме настарт земавме премиум е тие се жива глупост мирис одма и материјал грд беба поеќе од саат време неможев да а држам во иста пеленка .. и сега па и се на акција во зегин гига кутиите
Денес од жешково гледам на синко половината е нафрлена знам дека е од жешково но и од памперсот е нели бекутан се малку по најлонски ај за лето кажете со кои да ги сменам? Или сите се исти... П.с на колку часа менувате мочкана пелена на 11+м?
Читам никој не ги спомнува нашите пелени Речиси 3м користиме од тие Yes baby само во Зегин што ги има. Ок се пелените.Ви ги препорачувам. Не сме имале никаков проблем. 359 ден се сите бројчиња.Ние користиме 5-ка,44 парчиња во пакување.Помалите бројчиња имаат повеќе во пакување. Ако не грешам,и најисплатливи се. П.С.Ние веќе и не сме за пелени,ама тешко ни иде. Една година користевме Памперс,па кусо време Тужурс,па Хелен Харпер.
понапред неколку мајки ги имаат пофалено пелениве и ние ги користевме само не ми се допага што се миризливи .
За син ми користам Pufies, задоволна сум од пелените, меки се, не морисаат, имаат убави дизајни, секое пакување е различно, со по два различни дизајни во пакување. Цената им е нормална а сега има и промоција во Зегин, големиот пакет 3 со 108 пелени е околу 800 денари.
Сега кога бевме во Охрид, купив Пафис, оти нема ДМ таму. Задоволна сум и од нив, ама некако подебели ми се од БејбиЛав. Инаку и со првото ги користев, тогаш уште немаше од овие дезенираниве, само обични бели, и ми се чини дека беа помеки од овие сега. Како и да е, одлични се, споредено со Џанбебе и Памперс.
Нас јес бејби воопшто не ни пријаа некако и не ми се допаднаа па не ги ни дотрошив ете ги си стојат така.Крути се одвај лепенката ми стигнува да го префатам и малку се исфрли од нив.Дајперс за ништо на свет не ги менувам.
Мене ми е страв да сменам, од старт сме на виолета не пропуштаат никогаш. Ама би сакала да ги комбинирам со уште едни да фаќам на попусти па ме интрересира за пафис и бејбилов дали идат на попуст . пафис прочитав зегин а бејбилов?
Eve za bejbilove ke ti kazam. Vo dm do kraj na juli ima kupon so 15% popust na se sto ke kupis. Go davaat na kasa koga plakas.
@TheSecret колку што знам тие купони ги делат само во Дм-Тафталиџе и тој кај Сп Планет во Ѓорче. @^angel^ бејбилов богами ретко се на акција но се поевтини од пафис, и според мене неспоредливо подобри.
Така и мене ми е кажано, имам купон но морам да го искористам во еден од овие два, не во било кој. Блазеси ви мене ми е уџум.
Babylove dzambo pak eve 4 konkretno ima 84 peleni 830 den se site brojcinja. A so popustot 15% okolu 700 doaga zavisi ako imas poveke raboti kupeno dr cena zosto popustot e vkupno na cela smetka.
Ги земав Јес бејби од Зегин и пелената останува сува а мочка тече од сите стани.Цел пакет така стои.А ми ги испофалија во Зегинот,демек меки,не пропуштаат,дрн,дрн.И пак си се вративме на Слипи од Жито.Нема подобри за нас,друго се му пропушта,со овие е сув и неисипан
мамии какви се тие пеленки (кои се) шо покажувале колку е полна пелената имало нешо цртка мењала боја шо ти знам .. и дали се добри .
Ги користиме pampers sleep and play, во портокалово пакетче. Веќе неколку месеци ги користам и задоволна, до сега не се е разбудил мокар, не пропуштаат. Најверојатно ќе ги користиме тие додека се одвикнеме. Претходно исто користев памперс зелено пакување.