го немам гледано...а баш сакам да го гледам...мож некои знае каде како можам да си го симнам од интернет...
Би го сместила со Jaden Smith син му на Бил Смит. Многу закон дете! Со 12 год. Знае да глуми дефинитивно. исто така ,филм кој би го глеала повеќе од 100 пати е The Notebook,She is Out Of My League,Titanic.. има уште ама не ми текнува сеа
TITANIK!Go imam doma i Go imam gledamo nad 1000 pati!Gi znam replikite napamet i Leo D.Caprio mi e omilen glumec.Drugarkite mi velat deka sum opsednata a Roditelite Ne mi davaat da go gledam posho mislat deka kje se obolam .Toa beshe i prviot Film sho go imav izgledao Onaka ozbilno Koga bev Mala i imav samo 4 godini...chudno no se sekjavam na Sekoja minuta koga go gledav filmot!Placham sekoj pat...
Да ви кажам право, знаев дека вакво нешто ќе се случи. затоа и ме нема на темата, а инаку сум филмоман голем и имам многу што да препорачувам ,значи филмови што се фантастични. Штета
Ејј и јас сум опседната со филмови ама повеќе ми се свиѓаат оние феминистичките...каде што женната му се одмаздува на мажот... и оние романсине кај што се завршува трагично лошо или добро инаку гледам секаков филм..само да е добар
Дефинитивно на некои филмови не им е тука местото - темата гласи Најдобри филмови на сите времиња Тука јас ќе сместам и некои други култни филмови, за кои сметам дека го заслужуваат тој епитет, за разлика од многу други ^^Дефинитивно филм кој не треба да се пропушти, со маестралниот Марлон Брандо, и одличниот Ал Пачино - сите делови се задолжителни! ^^Мислам дека не смее да се заборави Пеколен портокал. ^^Питер О'Тул, сер Алек Гинис, Омар Шариф... зарем треба повеќе? ^^Без оглед на тоа што е доста лесен филм, сепак е култен... мислам дека нема кој не го гледал. ^^Нема човек што не пораснал со овој филм... класика и филм над филмовите, кога се во прашање детските филмови Се сложувам за Гладијатор и Господарот на Прстените... и јас би ги вброила во најдобрите. Инаку има уште филмови, знам дека се е до вкусот, ама смешно ми е што филм како Сам Дома и слични ги вбројувате во најдобри на сите времиња. Не сакам никого да навредам, ама најдобар на сите времиња е филм што не се заборава. А такви филмови сега ретко се прават - порано повеќе обрнувале внимание на квалитетот, за разлика од сега.
Мислам дека во оваа категорија заслужуваат место и филмовите како: Dirty Dancing 1 i 2 Flashdance Grease Пред се поради инзворедните актери,прекрасниот танц и преубавата музика.Е ова се мјузикли а не денешните како Хај скул мјузикл