Видов спомнати се "Forest Gump" и "Dirty Dancing" кои се дефинитивно за оваа листа. И да не заборавам на едно филмче кое барем за мене заслужува да се најде на листава за најдобри...
Уште еден филм заборавив да ви препорачам - Големиот Дон(има 2 дела) Иначе, чекам коментар од Криси за White oleander
Филмот го симнав, ама деновиве имам нешто обврски и не можев да го гледам. Следен на репертоар ми е White oleander Пишувам мислење обавеэно
Не знам како можев да го заборавам Hair заслужува да се најде меѓу најдобрите, иако е мјузикл ( а за мјузиклите немам баш некое високо мислење). А овој, дали некој го гледал? Го гледав како мала, уште тогаш ми остави впечаток, па подоцна пак го гледав. Филмот ми е прекрасен иако е со воена тематика. Кога сме кај воените филмови, го препорачувам и овој Во принцип не сакам многу воени филмови, ама има некои што навистина заслужуваат да бидат дел од најдобрите. Според мене и Англискиот Пациент е таков филм.
Ми текна на уште еден според мене многу добар филм, поточно серијал од 6 филма, кој е за во оваа категорија...
Make it happend raise your voice perfect man the other gys karate kid tomb raider 1 -2 alice in wonderland spy next door XXX nine knight and day what happends in Vegas Harry Potter
Си го симнав од Интернет..и го гледав..мноооогу е убав... исто за најдобар филм ке го додадам и A WALK TO REMEMBAR
Значи освен Lord of the rings, тука во мојата листа на најдобри филмови се и Пиратите од Карибите, Кога јагнињата ќе стивнат, Dark Knight ... to be continued