LOST AND DELIRIOUS~ филмов е неверојатен,еден од најдобрите филмови што сум ги гледала Tолку трогателна приказна, кнедли во грло осеќав во повеќето сцени! прекрасен филм, го препорачувам на секој, со паломите до него, заборавив да кажам, т.е не ми текна дека како што сум плачела на филмов, на никој друг.... заборавив да го пишав во листата на филмови на кои сум плачела, ама кога ми текна дефинитивно не можев да спијам! прекрасен филм, вреди да се погледне
нова сум на форумов..и прво би сакала сите да ве поздравам..не ги прегледав сите страни назад и ако се повторувам со некои од изборите се извинувам August Rush Charlie St. Cloud Twilight, New Moon, Eclipse..и новиот дел што треба да излезе Breaking Dawn Coach Carter Hurricane Season Jumper Into The Wild Pirates of The Carribean - сите делови 10 Things I Hate About You X-men : First Class...толку за сега
Најдобри филмови на сите времиња според мене сеповеќето се понови но сигурна сум дека ќе останат запаметени уште долго време) Black Swan The Curious Case of Benjamin Button The Talented Mr. Ripley Titanic Inglourious Basterds
Дефинитивно двата најубави филмови според мене ... кои мене искрено ме расплакаа. http://www.impawards.com/2004/if_only_ver1.html http://www.impawards.com/2010/remember_me.html
Ќе бидам офф, ама морам да прокоментирам. Отиде темата во бестрага...Twilight за најдобар филм, па и на сите времиња
Не да отиде бестрага, тамн убаво сте почнале, но гледам накај последниве страни сте пишувале глупости. Не сакам да се навредите, но темата не е мојот најмолен филм, туку НАјдобар филм на сите времиња! мн фимови не спаѓаат на листава али ајде да не ве навредам нема да икоменирам. Ќе ја надополнам листава само со I am Sam, да не се поврорувам скоро сите други сте ги кажале. Matrix исто би го набројала во култни филмови, иаку не сум фан на sci-fi. Незнам колку може да се каже дека е филм за паметење, но јас дефинитвно би го додала и овој. Ал Пачино ми е инзвореден.
Едни меѓу најдобрите според мене,треба да се погледнат како и повеќето наведени од погоре (со исклучоци од типот twilight),да не ги повторувам
Телохранител-The bodyguard Да не зборуваме сега и за прекрасниот саундтрак I will always love you Филмот е бесмртен.
Beetlejuice како сум заборавила на филмов... Driving Miss Daisy The way we were The Breakfast Club the Graduate
Филмот THE RING според книгата на Danielle Steele. првиот и вториот дел ѓи имам гледано неколку пати на македонската телевизија..... Нешто најубаво на цел свет, поубав филм немам гледано во мојот живот...... уметност, уметност..... нешто прекрасно.. колку само плачев на овој филм..... Може ли некој да ми каже од каде можам да ги симнам овие два дела од интернет. Ако го има некој гледано нека пише, зошто сакам пак да го гледам.....