Скорпија – Саможив перверзен автодеструктивец кој својата мака не може да ја поднесе сам, па со себе повлекува уште 100 луѓе. Ако утре е крај на светот нема воопшто да се потресе, туку ќе продолжи со своите садо-мазо оргии. Ајдееее
Спојлер Близнаци – Главни трачари кои можат да озборуваат со часови. Лигави, дволични превртливи, се менуваат како што ќе дувне ветрот. Кога ќе помислите дека се смириле, тие веќе ќе бидат на друг континент. леле точно точноо
Рак – Посесивен мазохистички лудак кој хистеризира ако не му посакате добро утро со правилна интонација. Своите комплекси ги лечи со собирање пари во касичка-прасе која ја добил од својот прадедо. Постојано го менува расположението – од депресија до хистерија. Е ова е скроз точно, мора да признаам
Риби – Самосожалувачки депресивци кои се во состојба да цмиздрат по цел ден, чекајќи некој да дојде и да ги утеши. Не се во состојба ни да се потпишат без туѓа помош. Кога ќе излезат од депресија времето го поминуваат помагајќи им на другите, за потоа пак да паднат во депресија – па се така во круг. морам да додадам инајџии и тврдоглави
Вага – Нарцисоиден добротвор кој не може да си помогне ни себеси, а камоли на другите. Потребна му е цела недела за да се одлучи дали да порача “кока кола” или “пепси”, а толку е мрзелив што ни земјотрес нема да го натера да се помести од кревет.
Саможив перверзен автодеструктивец кој својата мака не може да ја поднесе сам, па со себе повлекува уште 100 луѓе. Ако утре е крај на светот нема воопшто да се потресе, туку ќе продолжи со своите садо-мазо оргии. Глупости ..и аман бре со тоа сексот и скорпијата ..секој хороскоп за тоа
Бик – Самозадоволен, молчелив и здодевен како клуб на пензионери. Во состојба е да јаде од утро до мрак и да не се помести од фотелјата која го добила обликот на неговиот задник. Хортикултурата ја смета за спорт...Срање и тоа во боја.
Вага – Нарцисоиден добротвор кој не може да си помогне ни себеси, а камоли на другите. Потребна му е цела недела за да се одлучи дали да порача “кока кола” или “пепси”, а толку е мрзелив што ни земјотрес нема да го натера да се помести од кревет. Првото до негде е точно, второто не, се разбира дека Кока Кола би порачала , а третото ептен е точно !!!
Вага – Нарцисоиден добротвор кој не може да си помогне ни себеси, а камоли на другите. Потребна му е цела недела за да се одлучи дали да порача “кока кола” или “пепси”, а толку е мрзелив што ни земјотрес нема да го натера да се помести од кревет. Хахаха сум се изнасмеала, ама вистина си е вистина.
Рак – Посесивен мазохистички лудак кој хистеризира ако не му посакате добро утро со правилна интонација. Своите комплекси ги лечи со собирање пари во касичка-прасе која ја добил од својот прадедо. Постојано го менува расположението – од депресија до хистерија. Се е точно Такви сме ние, кога се работи за нас се сваќаме сериозно а кога ние зборуваме очекуваме другите да го сватат тоа на шега Спојлер Гледам повеќето не се согласуваат ама според мене речиси за сите знаци е точно. Но, некои имаат преголема гордост да го признаат тоа... Друго е кога некој ве гледа од друга перспектива, има работи кои самите не можеме да ги видеме или не можеме да ги прифатиме Не е наменето никому онака чист заклучок и јас самата не можам да прифатам некои работи кај мене... Но, знам да се помирам со тоа
Стрелец – Најголем коцкар и расипикуќа, да може ќе ја прокоцка и сопствената жена. Ненормален оптимист чиј ентузијазам е толку голем, па воскреснувањето на мртвите и телепортацијата на Марс е сосема возможна за него. Се ужаснува на другите да им признае дека му е тешко и на сите им соли памет. Вага – Нарцисоиден добротвор кој не може да си помогне ни себеси, а камоли на другите. Потребна му е цела недела за да се одлучи дали да порача “кока кола” или “пепси”, а толку е мрзелив што ни земјотрес нема да го натера да се помести од кревет. Ова за дечко ми, точно е само дека не е баш одлучен. А тоа за мрзелив, само кога треба да цепи дрва важи, и да му лупиш мандарини бидејки него го мрзи.
Вага – Нарцисоиден добротвор кој не може да си помогне ни себеси, а камоли на другите. Потребна му е цела недела за да се одлучи дали да порача “кока кола” или “пепси”, а толку е мрзелив што ни земјотрес нема да го натера да се помести од кревет. нема врска ова. дечко ми е вага и повредно човече на веков нема да се роди. толку е амбициозен и работлив што ова што го пишува 100% е спротивно од тоа што е дечко ми, како за работа така за одлуки.
Лав – Арогантен, препотентен потценувач кој сите ги гледа од височина. Искомплексиран нарцис, во состојба е цел ден да го помине пред огледало. Полн е со големи идеи и планови кои на крајот му користат само нему, бидејќи воопшто не се грижи за другите (обични смртници). скоро точно
Рак – Посесивен мазохистички лудак кој хистеризира ако не му посакате добро утро со правилна интонација. Своите комплекси ги лечи со собирање пари во касичка-прасе која ја добил од својот прадедо. Постојано го менува расположението – од депресија до хистерија. .......Лудаци сме си ние ракчињата.
и јас сум рак но не се согласувам со напишаното за рак Рак – Посесивен мазохистички лудак кој хистеризира ако не му посакате добро утро со правилна интонација. Своите комплекси ги лечи со собирање пари во касичка-прасе која ја добил од својот прадедо. Постојано го менува расположението – од депресија до хистерија. само со подвлеченото се согласувам