Па не е баш точно, но секако не можат сите луѓе со ист хороскопски знак да бидат исти. Јас може да се каже дека имам други мани, но овие не.
Јарец – Вистински садист. Зборовите “извини” и “прости ми” не постојат во неговиот речник бидејќи мислат дека е безгрешен. Би ја продал и сопствената душа за углед во општеството и материјална добивка. Точно
Рак – Посесивен мазохистички лудак кој хистеризира ако не му посакате добро утро со правилна интонација. точно Своите комплекси ги лечи со собирање пари во касичка-прасе која ја добил од својот прадедо. Неточно Постојано го менува расположението – од депресија до хистерија.
Близнаци – Главни трачари кои можат да озборуваат со часови. Лигави, дволични превртливи, се менуваат како што ќе дувне ветрот. Кога ќе помислите дека се смириле, тие веќе ќе бидат на друг континент. Ова со ветрот ме насмеа.Ова е делумно точно,освен за лигавењето и за двличноста...
Риби – Самосожалувачки депресивци кои се во состојба да цмиздрат по цел ден, чекајќи некој да дојде и да ги утеши. Не се во состојба ни да се потпишат без туѓа помош. Кога ќе излезат од депресија времето го поминуваат помагајќи им на другите, за потоа пак да паднат во депресија – па се така во круг. не е точно, барем за мене а за другите риби незнам
Исто и јас сум јарец, и точно е напишаното..иако има исклучоци! Јас знам да кажам “извини” и “прости ми” ама мноогу ретко
Стрелец – Најголем коцкар и расипикуќа, да може ќе ја прокоцка и сопствената жена. Ненормален оптимист чиј ентузијазам е толку голем, пз воскреснувањето на мртвите и телепортацијата на Марс е сосема возможна за него. Се ужаснува на другите да им признае дека му е тешко и на сите им соли памет. ма не Лажам,точно е се.
Девица – Опсесивно-компулсивен невротичар кој од стресот се ослободува чистејќи го станот или лазејќи по подот и собирајќи трошки. Премногу бара, вечно е незадоволен и напорен. Ни премногу не му е доволно. Е тоа дека барам премногу не знам и со ситници да се задоволам , а ова со чистењево е точно.
Овен – Суров, себичен, арогантен гад кој секогаш сака да биде шеф и главен во сѐ. Причина за ова може да бидат само две работи – мал полов орган ако е од машки род или мали гради ако е жена. И цел свет да се сврти против него, тој и понатаму ќе тврди дека сите се луди, а само тој е паметен и секогаш во право. Мали гради само овој дел не е точен
тенкју на тој што го правел хороскопов, ме врати во расположение Јас, кравче, во кожен тесен фустан и камшик, крај на светот а јас се смеам онака, Ахаха ха хаа злобно и ги камшикувам сите звучи забавно
Па не би се сложила баш.Секогаш прво гледам да погодам на другите и на крајот си гледам за мене.Сакам на сите да помогнам и никој не го гледам од високо.Сите сме исти
Овен – Суров, себичен, арогантен гад кој секогаш сака да биде шеф и главен во сѐ. Причина за ова може да бидат само две работи – мал полов орган ако е од машки род или мали гради ако е жена. И цел свет да се сврти против него, тој и понатаму ќе тврди дека сите се луди, а само тој е паметен и секогаш во право.