Овен - јазикот побрз од паметот, немање доволно самоконтрола; агресивност кај машките припадници на овој знак Бик - закоравеност и цврсто држење до своето мислење, на раб на ограниченост и рушење ѕид со глава. Инаку, добри луѓе се, ако не ги налутиш. Близнаци - лажење, измислување, провокации, подвоена личност Рак - депресивни и мазохисти, преемотивни, премногу се врзуваат за тие што ги сакаат, некои се доста лигави... се трудат да лажат, ама не ce вешти Лав - празна надуеност, ароганција без покритие, површност Девица - критични кон другите и кон себе, се си ставаат при срце, хипохондрици, ги бие малер... носат маска на љубезност, вистинското лице и мислење на девицата го знаеш само ако живееш со неа подолго време Вага - саможива е, не дека не се дружи со луѓето - напротив, ама како да не и се важни Шкорпија - многу нервоза, особено кај жените... знаат да ја сокријат од прво, второ гледање, понатаму веќе се забележува... некако се на кавга ја тераат, се мора да биде по нивно Стрелец - не знам баш... инаетливо конфронтирање Јарец - им треба повеќе храброст, кријат стравови во себе, се воздржуваат да направат некои работи, малери се и они како девицата Водолија - бунтовник без причина, изолациона политика, сурова на јазик кога и е повредено егото, и ова се водолии од виши тип. Водолии од нижи тип не се вредни за коментар. Риби - матно... не се од доверба воопшто, глумат жртви, жените лажат без грижа на совест... шири некоја депресивна енергија овој знак... тенденција кон христијански фанатизам
Девица - „срцка многу убаво ти стои шминката“ , таа: „што сакаш да кажеш дека без шминка не сум убава“ „Мила, многу те сакам, леле не знам дали утре ќе се видиме“ таа: (го избегнува тоа те сакам, се фаќа за видувањето утре) „како бе, па зошто да не се видиме, треба да најдеш време“
Не сум машко , но не би го прокоцкала маж ми не за друго , за 2 секунди ќе ми го вратат и ќе ми бараат пари . Телепортирањето на Марс е возможно исто како и воскреснувањето ( т.е реалист сум , па за мене се невозможни ) . Дека солам памет , солам и го пренасолив веќе , а не ми е тешко да се отворам , сепак зависи и кој ми е соговорник .
https://www.crnobelo.com/zabava/bon...nosta-koi-se-najnesigurni-znaci-vo-horoskopot за рак е скроз точно.Бар за мене е.