Најлоши особини на хороскопските знаци

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од julie77, 29 јуни 2012.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.198
    Овен - јазикот побрз од паметот, немање доволно самоконтрола; агресивност кај машките припадници на овој знак
    Бик - закоравеност и цврсто држење до своето мислење, на раб на ограниченост и рушење ѕид со глава. Инаку, добри луѓе се, ако не ги налутиш.
    Близнаци - лажење, измислување, провокации, подвоена личност
    Рак - депресивни и мазохисти, преемотивни, премногу се врзуваат за тие што ги сакаат, некои се доста лигави... се трудат да лажат, ама не ce вешти
    Лав - празна надуеност, ароганција без покритие, површност
    Девица - критични кон другите и кон себе, се си ставаат при срце, хипохондрици, ги бие малер... носат маска на љубезност, вистинското лице и мислење на девицата го знаеш само ако живееш со неа подолго време
    Вага - саможива е, не дека не се дружи со луѓето - напротив, ама како да не и се важни
    Шкорпија - многу нервоза, особено кај жените... знаат да ја сокријат од прво, второ гледање, понатаму веќе се забележува... некако се на кавга ја тераат, се мора да биде по нивно
    Стрелец - не знам баш... инаетливо конфронтирање
    Јарец - им треба повеќе храброст, кријат стравови во себе, се воздржуваат да направат некои работи, малери се и они како девицата
    Водолија - бунтовник без причина, изолациона политика, сурова на јазик кога и е повредено егото, и ова се водолии од виши тип. Водолии од нижи тип не се вредни за коментар.
    Риби - матно... не се од доверба воопшто, глумат жртви, жените лажат без грижа на совест... шири некоја депресивна енергија овој знак... тенденција кон христијански фанатизам

2. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Девица - „срцка многу убаво ти стои шминката“ , таа: „што сакаш да кажеш дека без шминка не сум убава“
    „Мила, многу те сакам, леле не знам дали утре ќе се видиме“ таа: (го избегнува тоа те сакам, се фаќа за видувањето утре) „како бе, па зошто да не се видиме, треба да најдеш време“ :D

3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.539
    Не сум машко , но не би го прокоцкала маж ми :lol: не за друго , за 2 секунди ќе ми го вратат и ќе ми бараат пари :rofl: . Телепортирањето на Марс е возможно исто како и воскреснувањето ( т.е реалист сум , па за мене се невозможни ) . Дека солам памет , солам и го пренасолив веќе , а не ми е тешко да се отворам , сепак зависи и кој ми е соговорник .

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. butterflu

butterflu Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    568
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на: