Killers со Аштон К. е грозен и досаден филм, ме нервира, и овие филмовите нa Twilight лелелеее ке ги запам еј.
И јас да се надоврзам на темава...филмови кои стварно не можев да ги догледам од тоа што беа досадни или незнам уште како да ги наречам се Scorched и морам да го споменам The Social Network Стварно незнам како можат да прават филмови кои воопшто не те привлекуват да ги гледаш? Спојлер Ако некој ги разбра овие ќе ми биде мило да ми ги објасни... А и Twilight филмовите воопшто не ми се допагаат...
P.S I love you! Заспав од што беше досаден....го фалат бил убав па реков да го гледам...ама..заспав од досада!
Проблемот со темава е тоа што многу субејктивно си ја сфаќате. Сместувате тука филмови што ниту според еден критериум не можат да бидат тука. Малку генерализирајте, зошто срамота е да се сместуваат некои филмови тука. Значи темата не е најлошите филмови според вас, туку, најлошите филмови на сите времиња. Инаку, смешно е. Навистина.
Ако филмот не можете да го сфатите, не значи дека е лош. Јас не сум гледала лош филм, од проста причина што одбирам кој филм да го гледам или пак ако видам каков е воопшто не го ни догледувам. Уште од старт си знам дека нема да се замарам со некоја без везе комедија и си го поштедувам моето време.
Темава не е МОЈ најлош филм, туку најлош филм на сите времиња! така да и мене ми биле некои филмви така така,па не значи дека тука би ги сместила ИСто важи и за Хари Потер, и да не зборам за Wicker Park, кои имаат рејтинг и голема гледаност. Премногу сте субјетивни. Мене баш тој филм ми е еден од посимпатичните филмови и не ми е ни најмалку лош. Ок можеби не е 10 ама талеку од тоа дека е најлош И мене не ми се свија тој ваш фамозен 3 метра изнад неба, па не можам да кажам дека е најлош на сите времиња. Од тие што сум го гледала, најлоши и со најслаби критки ми се: -лично бидејќи го сакам еди марфи и неговата глума знае да биде перфекта, но филм во кој тој глуми 3 лика одеднаш ми е чиста глупост! Серазочарав начисто
Moжеби некој ке се зачуди и ке рече дека немам врска ама ај ке си го кажам своето мислење. Дефинитивно филмовите од стилот Петок 13ти,Нокта на вештерките ми се ептен глупи.. Зошто?Затоа што во секој дел го убиваат убиецот и следниот дел пак оживува и ги убива.Веке знаеш што се ке се случува понатаму,како ке заврши.На почеток кога почнав да го гледам ми се гледаше интересен ама само првиот дел ама натаму не е нешто wow.
Еве што авторот бара од темата. Хипица, да, за мене Хари Потер е лош филм бидејки лично мразам глупави филмови со магични стапчиња и такви срања, нема потреба да се бесиш на Јаготка.. Јасно вели темата: Најлош филм на сите времиња (според нас). Хари Потер и Твајлајт, според мене.
Значи, ако имате прилика за овие филмови, бегајте подалеку: The legend of bloody Mary и Sister Blue Нискобуџетни, чкљ глумци и безврска содржина, одвратно!
да ги оддадам и тука мојте разочарувачки филмови од минатата недела... незнам дали ги имам и порано комент ама ете ги пак : Mamma Mia! за мене 2/10 мразам ваков тип на Музикли не го сакам моментот 500 познати фаци како скокаат и се занесуваат на сцена .... Не ми се ДОпаѓа The Pineapple Express и уште еден промашај за мене 3/10 не сакам „напушени“ филмови во кои се губи смислата за Хумор Marley & Me Оваа веке на секој филм е иста фаца- иста коса- дури да не кажам и иста плачка секаде едно те исто го прави и незнам зошто толку се пага по нејзините филмови за мене 2/10 давам и тие 2 се за преслаткото кученце Big Mommas - Like Father, Like Son ни К од комедиите кои беа во 1 и 2р дел можеле да се пооргинални пошто мнн мнн пропусти можат да се најдат во овој 3т дел 4/10 можеле по комедичен СИН да најдат
Боже мој,толку лош филм не сум гледала многу оддамна.Буквално нема никаква содржина,цел филм се дешава у стриптиз клуб и цел филм играат стриптиз,ни крај ни почеток ништо добро.На IMDb му дале оценка 2/10 јас повеќе од 0 не му давам.Катастрофа.
Hе се согласувам со ова, тука си се пишува според тебе кој е најлош филм, тогаш која е поентава на темата не ми е јасно? ќе си отворам IMDB и таму ќе си читкам кој е лош кој е добар филм! ако хари потер на пример е правен според книгата на некоја јака авторка, и е високобуџетен филм, не мора да значи дека е еден од најдобрите филмови, едностано некои луѓе не уживаат во таква тематика, и нема зашто да го сметаат за еден од најдобрите филмови поради горе наведените причини Edit- ондак и TWILIGHT не треба тука да се наоѓа, поради буџетот гледаноста популарноста и авторот! Tака да, да не бидеме контрадикторни