најлудото место или за мене најромантичното место на кое сум водела љубов со мојот сопруг е покрај обала на плажа блиску до водата и тоа навечер, супер е слушаме како пљускаат брановите и ...
У кафичов имаше аудиција Покажи што знаеш или?...Или само се сврти на другата страна и продолжи да сонуваш?
Мене ме интересира како се создава шанса за секс во кафич и тоа на шанкот и колку треба да биде висок дечкото и ако не е,дали треба да е акробат па истовремено на шанкерско столче да држи рамнотежа,мене и да си ја работи работата?!
...не за џабе ја гласав Лилит за најдуховита! Туку ајде да ви раскажам можеби не толку лудо место, колку луда случка Јас и тогашниот ми дечко на одмор низ средна Европа. Некаде покрај Дунав, во некое унгарско село, питај бога како се викаше. Позајмивме точаци и забегавме на некоја пуста плажа. Се погледнавме и јасно ни беше. Плажава не беше нешто посебно романтична, жаби крекаат, лисјата шумат, дрвца, песокче, абе идила. Гледаме дека човечка нога не стапнала тука со години, си се раскомотивме...знаете нели. И тука почнуваме со акробатски вежби, потпрени на дрво, па се преместуваме на плажа, па каменчињата ми го жуљаат грбот, па менуваме поза, дечко ми легнат, јас со гзот натртена накај водата, да не ви објаснувам што правев. Кога одеднаш на сета таа тишина, слушам дека водава некако многу се разбранува. Ние занесени, си викаме ајде ветре дувка. Бившиот мој стенка, јас си викам, уф ама сум добра, продолжувам и одеднаш се дере - абе имаме друууштво! Дигам глава, велам какво друштво бре човеку? Уште наивно се надевав на некои животинчиња, дабар, лисица, билошто! Се вртам, кога што да видам - на Дунав огромен брод со јапонски туристи кои сите одеднаш како на наредба од некој генерал штракаат со супер професионални фотоапарати. Претпоставувам со многу добар зум Јас вриснувам, легнувам барем на стомак врз дечко ми. Ајде кога веќе - газов нека го сликаат, само не фацата. Бившиот веќе умира од смеење, јас врискам од срам. Бродот си заминува. Се вртам, и оп! уште едно изненадување, од огромните бранови кои се создале заради бродот, сите работи ни ги носи водата. Голи тинејџери се фрлаат во вода и спасуваат патики, фармерки, сукњи, абре се! Ех младост, лудост! Сепак до ден денес кога ќе ми текне на случкава, не знам дали да се смеам или да се срамам што постојам во стотици приватни јапонски албуми со наслов - „Е вака се живее во Европа!“ Луди места за водење љубов има во унгарските села, внимавајте на нив!
Hа тераса, на столче во 4 сабајле, додека пушевме цигара, на -10 степени Aма сексов беше 10 секунди-беља работа Tаман да ме подгрее дечко ми со греачот, да не смрзнам
pod terasa na deloven objekt vo naseleno mesto nokno vreme, bevme fateni od par sto idese na istoto mesto za ista rabota [mod-kirilica:2tow8qpn][/mod-kirilica:2tow8qpn]
да надополнам кај него дома во соба со бабаму сестраму и братму што не знаеме дали 100% спијат, кај мене дома под туш после нова година после и на мојот кревет продолживме додека братми бабами и женската на братми беа во другите соби кај него во веце на лавабо па и доги потптана на вратата има уште мн само што не ми текнуваат.... а еднаш само што сврши и почна да се брише во соба со бабаму братму и сестаму хахахах братму се разбуди и го праша што прави ама да се надеваме дека не памти дека го казал тоа само во сон хахах незнам зашто ама обозаваме така додека се сите у соба и спијат ние да си јавршиме нашата работа
Нека не ти претставува проблем тоа шо ти не си у зграда а у на дечко ти зградата нема лифт.. секако постојат мн згради со лифт шо имаат хахаах позз
ахахаха баш ме изнасмеа со воа... добра идеа на мотор, [го жалам моторчето шо уште не издржало] хухухуху
па со старите љубовчиња имаше : и кај типчето дома и на Водно(во автомобил) и во Парк(во природа) во шумата кај Велешкото езеро последниот сакаше во Велешкото езеро ама јас не сакав имаше шанса за под туш во хотелот бетон, ама јас не изразив желба на време под туш ми е некако неостварена желба-ме инспирира водата
Најоткачен секс сум имала во лифт со тогаш дечко ,а сега сопруг , а инаку сме имале секс на Водно во природа , сред бел ден , на одмор во вода , на улица , седнати на тротоар , под мостот покрај Вардар ама ептен бевме млади и откачени , сега не знам дали би го правела ова
У кола, пред кола, над кола, зад кола... На кебе у ливадка под отворено небо... Пред хотел у кола сред бел ден... У хотел сме кршеле кревети... Врз креветот од дада ми... У бебешкото креветче на внучето од другар наш... Под туш станати, у када седнати...
На сред Охридско езеро,навечер во кајче..Премногу возбудливо,среќа што не се превртевме зашто блиску бевме од толкуу......
хахахах Леле на многу места,меѓутоа мене ми беше најлудо во подрумот на дечко ми,како и под ведно небо(во шума)