Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најлудо место на кое сте воделе љубов

Дискусија во 'Секс' започната од ivance5, 17 јануари 2010.

1. sunshine21

sunshine21 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ejj супер тема дефинитивно. Летоска дечко ми имаше некои гости од незнам каде. пуста желба,луѓето си седат во двор си пијат пивце,ние кај него во соба романтики врата од балкон отоврена( нели лето +70 е) и така... среќа што има 2 влеза па си излегов од задниот влез инку ќе умрев од срам ако требаше да поминам покрај нив :) имало уште многу вакви ситуации кога ќе ми текне лелеееее :)

2. peperutka5

peperutka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    според мене најлудо место и неоцекувано бесе летоска на сред двор на луласката. Отидов да се истусирам пред легнуванје и така во бањарка излегов во двор доволен бесе погледот на мазми за да ја запоцнеме играта. дозивувањето на луласка това нисање не дозволи да размислувавме дали некој ке не види, одвај цекам пак да се затопли одма би го пофториле ама тогас по спремни иако и ова бесе лудо

На Biny му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kate0910rina

kate0910rina Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    хахахаха па во автобус на пат тетово - скопје :rofl: :$ среќа што автобусот беше празен (беше само возачот, кондуктерот шо си правеше муабет со него и другарка ми ама таа беше напред на првите седишта и не слушна-валјда спиеше, а ние на задните...... :rofl: :$ ) а многу романтична атмосфера имаше.... ноќ, надвор снег, замаглени прозори, сентиши во позадина, моторот на автобусот „Пролетер“ брчи цел автобус се тресе.......аххх времиња......интересен ми беше патот за накај факс ]:) штета што не сум толкав авантурист сега :worried:
    8)

4. Mrs.Hartnett

Mrs.Hartnett Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    под ведро небо,на ливада

5. locaaa

locaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Vo kola, no se sluci najsmesnoto nesto. A vo megjuvreme nadvor bese bartucedka mi so decko i taka nie pocnavme so igrata i slucajno sme pretisnale na volanot i titnavme :D no za sreka tie ne dojdoa :P Na zid, na skali itn... :$

[mod-kirilica:3vkvbec7][/mod-kirilica:3vkvbec7]

6. Plavokosa

Plavokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    20
    на хауба од неговата кола, во вц во кафиќ, покрај дрво на минус 15...

7. bubicko

bubicko Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    10
    Не дека ве осудувам но неможам да си замислан секс во ВЦ во кафич или ви диско толку ми изгледа невкусно па не сме животни нели да се сексаме кај ни текне и на места од кои може и да фатиме некоја зараза,има соодветни места за водење на љубов

На iloveyou29, Nevermore, MonnaSi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. TheQueen

TheQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    хаха темава ее законн :)

јасс со дечко миии сум имала секс дома кај него .. во хотел на одмор .. во парк .. во кола ... на отворено небо во една ливадка... хаха
    најлудо ми беше кај мене во школо во WC и ден денес се смееме за тоа хаха мислам стварно беше момент ... :):):):):):)

9. ofi4

ofi4 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    На плажа: во вода, на лежалка, на песок...Во хостел, во кола, на хауба, во WC, во природа (малку подзаскриени) :D ........

На TheQueen му/ѝ се допаѓа ова.
  10. abeajde

abeajde Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Во вода, во кола , во кујна, во природа...

11. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Па на кале на клупите и на сите можни скалички на кале, во вц во сите кафичи, во парк на трева и на клупи, на водно ама имаше еден ненормален не гледал незнам колку време (во кола бевме ние) и кога го видов ми се стемни! Дома во када-кујна-балкон-машина-кревет-под-термо-лавабо, пред едно школо основно мислам дека беше, во кола на негов другар (секако другар му моментално не беше тука), на паркинг на хауба, на пруги :$, покрај Вардар има нешто како мост и ние под мостот бевме,во едно паркче така мало луѓено незнам дали не приметиле,и дооста други :lol: :lol: :lol:

На Biny му/ѝ се допаѓа ова.
  12. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    ^ во машина???

13. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Чекај малку, покрај сите овие набројани места, тврдиш дека има и „доостра други“? ОК, водејќи се по овој критериум, ЈАВНО го прогласувам мојот сексуален живот за aматерски, неизживеан и сиромашен. Не знам што друго да кажам. :$ :lol:

Се плашам да прашам дали сте воделе љубов на класичниот начин, во кревет. :tmi:

На iloveyou29, AIT, Macusko и 3 други им се допаѓа ова.
  14. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27
    валјда одозгора над масината така?

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    And stil.....seventeen
    Деца, растурате. Јас со моиве 23 неможам на мал прст да ти се фатам.
    Само....друг пат пазете со пругите, опасно е. А луѓето дали приметиле ич да не ти е гајле. Ако имаш среќа ќе снима некој и за брзо време ќе бидеш на насловна ;)

Јас со моево сиромашно локациско искуство се зарамив после постов, па моето најлудо место е пуста плажа....ах пуста јас, веднаш мора да превземам нешто ;(

Пффф појма немаш, кревет ти е sooo 2006 :D

На Phyramide, marama и sesilija им се допаѓа ова.
  16. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Yes still 17, engaged and after 4 years married actually!
    Ако за тебе претставува среќа некој некого да снима.....онда мислам дека можам да ти посакам среќа :up: , а што се однесува до локациските искуства, мислам дека целта на темата не е да се споредуваат туку да се споделат! :)

17. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Можеби нe sooooooo 2006, но секој си има свој избор така? ;)

18. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Секако

На ladymilion му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Не сфаќај лично пријателке, ниту се навредувај, целта воопшто не ни be[е таа. Ниту ми е целта да го споредувам мојот сексуален живот со твојот (иако пак ќе речам, после тоа што го пиша, јас сум патетичен :D), но и ти разбери ја зачуденоста наша, затоа што сигурен сум дека си свесна дека такoв одговор и таква „распространетост“ на местата нема да прочиташ секој ден. ;) Најпосле, затоа е и форумот де, да прочиташ некое мислење, па да се согласиш, спротивставиш, па и чудиш. :lol:

На katerina777, Dgirlll и ladymilion им се допаѓа ова.
  20. ivo-na

ivo-na Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    39
    Па во соба во студенскиот со 2 цимери (спиеја), под туш прекрасно е, на тераса, во wc, во кујната, во вода, кај него в соба а неговите седеа во собата под нас :$ Баш би сакала да пробаме во природа, на плажа, и во лифт, ама за ова последното потешко и двајцата живееме во куќи .