Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најлудо место на кое сте воделе љубов

Дискусија во 'Секс' започната од ivance5, 17 јануари 2010.

1. sexualka

sexualka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    12
    кај него на работно место , во автомобил , во природа , во автобус :D

2. marince87

marince87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    160
    Во вода на сред бел ден и на педалинка на отворено море :)

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    во природа од каде што се гледаше цел град, во автомобил, во вода, и НАЈЛУДОТО, за празникот први мај бевме во соба на два споени кревета два пара, јас и дечко ми и другарка ми со дечко и. И нас ни се сакаше и бидна работа и не не фатија :rock:

4. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    на плажа ( во вода) а милион луѓе околу нас. Се надевам никој не примети... :$

5. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    533
    На плажа (ама вечерно време),на клупа во парк, на Водно во кола ама и на хауба надвор :D сега се мислиме да направиме и во влез на некоја зграда али никако јас да се решам страв ми е :lol: :lol:

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    На клупа , а таа е на место кај што поминуваат многу луѓе . И никој не не примети :rock:

7. MaeS

MaeS Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    И јас сум имала со дечкото секс на возбудливи места: во кола секојдневие, во манастир :), во шума, дома кај него во неговата соба ама домашните негови беа дома а вратите беа отворени, ама што ќе правиш :), во соба со 5 души, па и на турнеа додека бевме во просторија со 50 души, во вц на машина, на вц-школката, во кадата, исто така на турнеа ни се има случено да се напалиме па испаднавме надвор си завршивме работа и кога се облекувавме видовме безбедносна камера :) а бевме сместени во дом за старци:) ако ми текне уште нешто ке пишам

8. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Низ скоро сите напуштени куќи во блиската околина.
    Во мојата и во неговата соба в студентски пред заспаните и не толку заспаните очи на нашите најмили бивши цимерчиња - цели три години ,а ни се изредија околу 15 цимери.Па сега сметајте :rofl:
    На скали за в подрум (од туѓа куќа)
    Во школски двор ( и тоа во две чколии ,не една :rofl: )
    Во нива со тутун.
    Зад зграда под тераса кај мене в маало - навика ни стана :rofl:
    Под тераса зад друга зграда,недалеку од оваа претходнава.
    Дома кај еден другар - коитус интерруптус :rofl: :$
    На планина ,панорама де пичоре ,цел град пред нас јупииии :rofl:
    На одмор ,јас тој и брат му на ист кревет,брат му спие ко бајче ,јас орално си го задоволувам моево :lol:
    Во ВЦ в студентски
    Под туш ,исто в студентски

Инаку ,во домашни услови - низ сите можни соби,освен спалната ( ама и за таму ќе го наговорам),на под,на стол ,на печка ,на кревет ,на фотеља,зад куќа ...

Кај што ќе не трефне таму , не одбираме многу многу :lol:

9. Draguna

Draguna Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    пред зградата на дечко ми,на клѕпа ,во кола и не ми текнува,а оваа пред зграда е најинтересно газдата си пуши цигара на тераса а ние до него се работеме

10. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    На клупа у парк :) У вода у сред бел ден со милиони милијарди луѓе околу нас :)

11. Margaux

Margaux Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    34
    На одмор на тераса во куќата каде што бевме сместени, во парк (на клупа, покрај дрво, на јунфер), покрај влада, во гаражи, покрај пруга, кај другарка дома (додека она беше во другата соба), во тоалет кај мене додека имав гости дома, во тоалет кај другар на роденден, кај него дома во тоалет многу пати, во кафич во тоалет, на стадион, во студентски (на соседниот кревет спиеше некој), кај другар (кој моментално не беше дома) во сред дневна на маса, во влез, во школски двор... Столчиња, перални, маси и кревети не спомнувам, се подразбира :)

На natallie и Shoe-Gal им се допаѓа ова.
  12. Dzverche

Dzverche Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    37
    hahah stvarno Margaux interesni mesta :) za vodenje ljubov,jas sekogas sakam nekoe ludo mesto za vodenje ljubov ama ne sum gi imala mn pa vaka na hauba na sred livada noke so polna mesecina (blizu patot,koli pominuvaat :P P.S dali videle nz ) kaj mene vo selo na livada sred bel den a i majka mi bese so nas ama taa vo kukata :P mozda videla nes niz prozor ,vo banja pod voda noke na otvoreno kaj sto imase maski samo jas bev zensko so decko mi,bevme odaleceni od dr na edno 5 metri nz dali i tolku imalo,kaj nego doma,a brat mu vo kupatiloto se banja a baba mu vo sosednata soba a jas se deram kako luda :)....vo kola,kaj mene doma a majka mi izlezena do prodavnica imavme 5 min da zavrsime :D tamn zavrsivme taa vleguva :)(ne smeev da zaklucam vrata ke posomneva ).....;)
    [mod-kirilica:1q5dtpkk][/mod-kirilica:1q5dtpkk]

13. Candice

Candice Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Редовно го читам и сајтот и форумот, ама темава ми дојде ко порачана :) Ептен сум нова, тазе.. ама нема врска, се надевам ќе ме прифатите..
    Како и да е, да се вратам на темата.. еве ги моите места:
    влез, скали, на партизанска позади трафика, на педалинка, над Канео (кога се греши, се греши :D ), во парк, на еден мост во Охрид.. и мноооогу други, со дечко ми имаме редовен секс, а се понашаме ко манијаци.. ама интересно е некогаш нешто ново да се внесе во врската :D :D :D

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Педалинка среде Охридско (пропратено со лизгање газови и урнебесно смеење :lol: )
    Во ходник на факултет (полупразен)
    Клупа на парк, ливада покрај едно село крај Ск, у поле со сончогледи. :D

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    На хауба,на плажа,на тераса,во кола...повеќе се палам кога сум на вакви места каде што некој би можел да не начека :D повеќе пати сме се запалиле во кафичи и дискотеки и правац у кола хахаха,покрај плажа паркираме и...

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Во гаража, во влез, на тераса кај него дома, пак на тераса кога бевме заедно на одмор, во тоалет во кафич итн. :lol:

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    На шанк,на скали,во влез

18. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    У влез сеа ми текна да пишам, хааа! А да и позади владата, на клупичките!
    мислев дека сме едни од ретките што имале секс у парк на клупа :D Ме утешивте сеа!

19. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Кај дечкото дома, во дворот во едно мало просторче кај што е сместена машината за перење алишта и е мноооооогу тесно, веднаш под прозорот на неговите родители и автомобил на паркинг - не многу скриен на средна светлина :D :D

На peperutce27 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Офф тема во глава што ме удара :lol:
    На прво место го ставам сексот во шанк, кај дечко ми во кафиќ, додека луѓе си седат на масите. :lol:
    Сме имале секс и во wc то во неговиот кафиќ само, во неговата гаража,кај мене во спалната на мајка ми и татко ми.
    Е на отворено е повозбудливото: На хауба, и преку ден и вечер, позади еден спортски центар, јас се држев за кваката :lol: , на скали на кеј, на еден ѕид низ град....
    Имаше уште ама не ми текнува хахахаах луда сум, кога читам каде се сум имала цццццц

На Biny му/ѝ се допаѓа ова.