Има многу луди места на кои сме си поминале феноменално со дечко ми. Во кола,кај него во соба,кај брат му во соба,на спалната на неговите,во шатор за први мај,сред бел ден во шума,во веце,кај другарка дома,покрај манастир (срам да ни е ),во бавча,во изнајмен стан,во автобус,во туш кабина,дајте уште некој предлог да се проба нешто ново...
^^Во лифт пробајте, ама прво закочете го лифтот Мое најлудо место-во парк, во парк возиме во парк....или да пеам на водно, на водно
А пред се да се инспирираш и добиеш можеби нова идеја, aight? Што мислиш зошто буљам на темава? Може ќе добијам нова идеја Море мене ми текна дека ми е ептен мерак да имам секс на панорамата во парк, или во вовчето иииха! Зошто не ми текнало досега?! Малку опасно ама...адреналинче, возбуда. На место. Еј на многу места. Неќу да именуем еден град може имало наши туристи во тоа време, ама водев секс овај љубов де, на едно панорамско местенце, ние сите ги гледавме а нас дали не видел некој?! Се надевам не Сега контам дека баш сум била прилика за сликање, среќа во тоа време што не постоеше youtube. Паркови, планини, клупи, Водно, паркинзи, ниви, покрај автопат (е ова е возбудливо кога знаеш дека чат пат поминуваат коли ), плажи, влезови, јавни вециња во кафичи и дискотеки...тоа да не спомнувам, веќе е станато клише. Ама мора се да се испроба. Во стан ич пак, нема катче кое не сум го крстела со светена водичка Пред огледало и на работна маса ми е секогаш фетиш. Поготово пред огледало На листата ми остана авион, и уште некои специфични местенца кои не ви ги кажувам Ама планирам да ги правам. Абе човекот ужива а богами и учи додека е жив.
можеби имам пишано не се сеќавам ама најлудо беше на скали во една зграда се немавме видено со месеци а требаше да спиеме кај пријатели во еднособен стан па си останавме надвор да се видеме јас тазе слезена од авион и нормално беше посилно од нас беше касно па се надевавме дека нема никој да помине хахах леле не ми се верува сега...
На паркинг со бившиот, не од мерак ама немавме каде па мала бев јас мислам помала, он ми беше прв и беше од друг град... на водно ама се во кола, не сум се осмелила надвор... и еднаш орално го задоволив во кафич ама бевме на горниот спрат каде немаше никој... а да и во вц во колосеум. Е сеа со овој боље ми е... Си живее со неговите во куќа на два спрата а неговите никогаш не доаѓаат доле. Долниот спрат си е негов и на брат му па многу по на раат.. Многу мразам кога не можам да се опуштам... Али би сакала да пробам во природа. Можеби некогаш во Маврово . Добив одлични идеи од вас
еХ баш би сакала да имам луди места да споделам со вас дружино ама ете пустото нема ништо само дома во кревет ако ми се прошират лудориите околку темата ќе споделам со вас
И јас тргнав демек да напишам нешто ама кога читнав неколку страници, се предомислив, ќе делувам како прваче...
На кеј на тие клупите до Вардар, кога не беше растурено се. Ама не на тие под кафичите, туку од другата страна. Се немавме видено доста време и многу ни се сакаше. Носев од долгине лелеави фустани и фино лепо си се качив и си затеравме. Завршивме работа и си отидовмме на пиење
у двор подпрени на фасада(грбот крвови после ама вредеше)во паркот спроти Нова Македонија,во автобус,во плакар ,на тераса во кука,во пластичен базен(на тераса)у планина на камен пред провалија....
Hi i`m a member of the mile high club Од кога сум во врска со мм сме живеале сами приватноста не ни бил проблем, така надвор од домот не сме ни имале многу често секс, освен оно стандардно да пробаш во кола во природа ништо надвор од вообичаеното. Лани бевме за Тајланд и му се присака во авион , почекавме да ја поделаат вечерата, после тоа сите веќе почнаа да задремуваат, стјуардесите и тие во некој лер беа ставени и ние оп во в.ц-то, мада е многууу тесно сепак беше доста интересно искуство кое на вракањето го повторивме .
... хмм .. Во идниот трговски центар што сеуште не е отворен,значи треба веќе да се изнајмуваат простории,ама вратите не се заклучени(за наша среќа,а нивна несреќа ) и на покривот од највисоката зграда во нашиот град .. Луди млади години исполенти со незаборавни моменти ..
Секс на душек, на море,и тоа од оние душеци ептен големи што се како брачен кревет.Ние ТАЧКА,едно 1-1.5км од обала.Релативно мирно море(малце брановидно),сонце пече,ветар дувка,мераци.ОК е за мисионерска и doggy,јавање мало морген.Мора да се проба уште неколку пати,идеме како и секогаш со комплетна опремачила,сладоледи,маски за гњурење+нормално нега за кожа.Ова со душециве ептен е добро за загревање.Типката лежи,јас сум у вода.Фино лепо го повлекувам душекот. Следи орална обработка на типката.Гледаш доаѓаат залутани пливачи,ја ставаш маската и идеш под душекот,и излегуваш од другата страна.Во меѓувреме типката чита некоја книга,ги враќа гакичките во првобитна позиција, и се прави на Тошо.Откако е теренот чист,оралната обработка продолжува,а потоа следи орална контра обработка и нормално главното мени.И така весламе,весламе. Секс у лифт.Ама ова не беше баш секс у лифт.Почнавме да се драпаме,искрено лифтот беше убав а огледалото беше јасно и големо .Ја пуцав у хотелската соба. Од другиве повообичаени места мање више, се сум пробал,нормално со варијации на тема. На кои места сакам да имам секс а сум немал? 1.Дефинитивно во затвор,и тоа од оние што изгледаат како кафези.Типката пред мене,doggy поза,и се држиме за шипките.Мора да направиме некој посериозен прекршок заедно у иста вечер, и да најдеме некоја врскица да не закачат у ист затвор,затоа што ги делат.Секс у затвор(кафез) баш е raw ствар. 2.На приватна јахта.Може да биде внатре у кабина,или надвор на отворено.Не ни е потребен капетан. 3.У гинеколошка ординација.Се си е на свое место . 4.У авион,но може само оралка.Нема смисла да предизвикуваме поголеми потреси. 5.Кај тетка заболекарка,на таа столицата,што се дига нагоре надолу.Ајде зини да ти ги видам запчињата злато.Е,ајде де .
луѓе помагајте..немаме место каде да го праиме тоа,ни ја ни он не сме сами дома последниов период кажете некое место