Во двор кај мене во тревникот, во приколка додека спијеа бууу полна приколка хуху, шатор, и кола. Ова со авиониве морам да ви кажам ми е неверно често патувам со нив, и некои го опишуваат како да е толку лесно и некој не спие. Константно се движат луѓе до вц и стујардесите, кому му успеало алал да му е..
Хммм. Најлуди места каде што сме имале секс. Епа вака: во кола многу пати на некој паркинг навечер, на хауба од кола на отворено, во една шумичка, во парк на клупа, во езеро-охридско, на тераса, дома со полна куќа а ние у соба хихихи. Сега за сега тоа е тоа
На жичарана на Водно девојката му го онакваше на дечкото.. Цел ден не ми се веруваше. Најинтересно беше тоа што има камери во кабините, фри порн фор ди секјурити гајс
Имавме кај него на тераса,навечер беше и топло беше..сме имале и во лифт,и кај него во ходник,кај мене низ цела куќа имаме,кај стигнеме (еднаш имавме на кујната,одма пред прозорот и фала богу никој не виде,а беше сабајле бабите идеа у продавница..хахаха ) Сме имале на паркет,кај моите на спална,кај брат ми на кревет,кај мене во соба нормално,во тушкабина,пред огледало сме имале и си се гледавме колку сме секси xD кај него на работа во веце,он кога работеше во кафаната...
за мене нема некое лудо место, по класиката сум јас ама и јас сум била сведок на орален секс на средно водно сред бел ден тоа беше пред некои 6-7 години тип стар со пивски стомак, важно џипчиште огромно, со една цурка може беше 35 годишна, а овој накај 50 и кусур и сега пази, не идат во џипот, туку си излегоа фино лепо на клупа, овој си запали цигара, оваа му го лапна почна да му го дудла си завршија работа поштено си стана си се облече уште и рака им крена на моите другари им мавта забеагни луѓе, ова е претеризам
ГТЦ подземниот паркинг пред годинии со бившиот, нормално во колата. Само тоа и не е баш некое лудо место. Ќути не беше ни некое уживање (за мене не, за него да) уплав имав некој да не не примети. Нормално не беше баш воочливо, не дека цела кола се тресеше
најлудо во кајче во 04ч кајчето замина толку далеку шо одвај се вративме назад и раце и нозе ми паднаа од веслање исто во јануар месец на кола на хауба
wc u kafic,skolski dvor od osnovno skolo...i maj fejvorit-plaza...pod zvezdite...i taka od tolku pati ednas za belja se pogodi nekoja budala navecer da se seta po plazata ili bog znae sto so svetilka )) mu go svetna g'zot malce i si produzi,ocigledno ne bese mn zainteresiran xD sram na decenijata bese toa hahaha
Со пустата моја прва љубов, немавме каде, и се ни беше во кола, на отворено... И еднаш така отидовме во една шумичка, и почнавме се со ред... ... Кога од позади гледаме сијаличка... И одма што ќе помислиш,обид некое детиште да не снима. Среќа што не бевме ни скроз расоблечени, одма го приметивме и почнавме да го бркаме.. Јас трапава, незнам да трчам, ама во такви ситуации ќе се растрчаш ако треба и маротн ќе истрчаш... Го фативме што го фативме, испадна дека тој не сакал да не снима туку да види дали е тоа неговата девојка. И на крај, ем му олесна на детето, ем нас. Но фобијата од тоа некој да ме снима, остана... Сега строго во затворена просторија со затворени прозори, спуштени ролетни, заклучени врати...
Пред зграда надвор на отворено, ама ноќе беше. Па и да поминал некој премногу бевме пивнати да го видиме. И во влез исто, интересно беше што во секој момент некоја врата можеше да се отвори Возбудливо во секој случај.
na otvoreno vo ne doizgradena kujka,pod drvo,na klupa pokraj plaza,na pedalinka pokraj plaza,vo dvor od uciliste,vo kola....ali najubavo e doma definitivno
Во шумичка среде бел ден траеше многу кратко бидејки се слушаа гласови од луге. Но сепак најубаво и најопуштено е дома