На ливада во море на дива плажа ама тоа беше одамна а дома секаде на кревет на маса во када ..............
на многу места скришни и нескришни / во парк, во кола, плажа, вода ... и имавме среќа за 1 мин ке ни дојдеа алфите на паркинг да не тресат само што завршивме работа се средивме и ете ти ги тие... сите други ги фатија околу нас оклу 5 коли ги приведоа а ние имамвме среќа
Позади еден ѕид од куќа што се гради,wc,позади школо,тераса да одмор во сред бел ден (само имаше пешкири закачено ) и уште не ми текнува...
Колешински Водопади - Струмица, кога ќе ми текне на тоа не знам што ни се вртеше во главите тогаш, ама љубов, не сме ние криви.
Најлудото место дефинитивно беше мини базент. Па баш и неможам да го наречам мини, пошто беше за мали деца, ама нели има скалила па можеш онака убааво да си седнеш и потопла е водата навечер. Бевме на одмор, па ми се допадна базентчево од тераса. Се симнавме, гледај лево , десно , горе , пак лево-десно , не видовме никој и онака набрзинка беше. И онака во транс сета јас оф паф маф , слушам глас во 3 часот и ете го оној на вратата што стоеше иде. оу мај гад ... Ај доста зборев
Na skali, na katedra, na haubata od avtomobilot, nA motor, vo kujna, vo lobi od hotel, sekade samo prviot pat ni bese vo krevet. ludilo neli??
Lele bravoooo! Neznam kako ne ti e sram ova da go napises,a sto ne gi vikna vospitackata i decinjata pa da im pokazete sto znaete i kolku ste vie avanturisti??? Ova poceke lici na razvrat nego li na vodenje ljubov,se znae kaj se vodi ljubov i jolku e toa intimen cin. Ke dojde vreme koga lugjeto ke pocnat da se ebavaat na sred ulica i toa ke bide normano!
Па имам искоментирано и во друга тема мислам али нмв... Инаку во еден туѓ двор, во лифт, во кола Сакам да си експериментирам
Na terasa, vo more so prepolna plaza... Od site samo na terasa mi bese malku nezgodno, sepak mi bese strav nekoj da ne vidi