Во море,беше кратко,ама слатко . Како и да е,бидејќи тоа ми беше неостварена желба,се осмелив и сега се ми е на место
На термо и тоа зимно време кога термото беше топло постеливме ќебе одоздола за да седнам јас и почнавме со работа
Имало ептен луди места, пошто сум авантурист по природа А вака како најлудо ми е некако кога дечко ми работеше како шанкер у Охрид, па се сексавме на шанк
Do sega so zena mi a porano devojka neli ,nema kaj ne sme probale...Kaj mene doma segde,vo tus kabina,vo kujna,na masa,na stolce,na spalna,vo podrum,nadvor vo dvor na treva navecer,na lulaska na terasa...kaj nea doma vo kujna dodeka bile nejzinite vo dnevna,vo WC koga bile nejzinite doma,vo detska a nejzinite vo dnevna,isto vo detska na fotelja a brat i spie na krevet,vo podrum...Vo parrk na klupa,na kej,vo kola,nadvor od kola na pat,na livada,vo planina na izlet,na plaza,vo ezero,vo more,vo skolo i ne naceka cuvarot pa si prodolzivme a on samo napravi upsss...Megu najludoto ni bese na more sred bel den na edna diva plaza so nudisti srede plaza si se izraduuvavme dodeka luge pominuvaa i ne gledaa ama adrenalinot puka i ne sme nie krivi sto sme aj da kazam zavisnici od adrenalin i vozbuda neli????I uste mnogu drugi mesta na koi ne mi teknuva vo momentov
Па сакавме да ги викнеме ама срам ми беше мене и ништо,ај следниот пат,ако сакаш можеш и ти да дојдеш
Во кола во дворот на една институција каде што дојдоа цајкани и ни тропаа на стакло и ни светеа, а ние не ги ни приметивме и си теравме...потоа ни бараа лични карти, дечково не сакаше да даде од мене (пошто мене не ме гледаа внатре од заматените стакла ) па го прашаа дали е со женско?!? лелелеее најголем срам со истиот во Охрид на преполна плажа каде ни фаца ни ништо не мрдаш, и помина еден другар на дечково и си се поздравија фино лепо и си правеа муабет, а ние така сплотени потоа дечково уште добар пола саат не можеше да излезе од вода леле лудории!!!
Пази само да не ти излезе снимката на јутуб сите градинки имаат видео надзор почнувајќи од дворот, жал ми е
Во шатор, додека бевме на кампување(инаку бевме само ние двајца без друштво), беше премногу романтично
во кола, кујна, на скали дома, и летово пробав на планина (поточно тоа беше нешто како ледина со засадени крушки наоколу битно чувството е прекрасно ...
во кола, кујна, на скали дома, и летово пробав на планина (поточно тоа беше нешто како ледина со засадени крушки наоколу битно чувството е прекрасно ...