на паркинг во колата..под туш..во када..во езеро...на скали..пред влезот дома..на планина...на маса стол..кај него дома во другата соба мајкаму..во паркот на клупа..и не ми текнува повеке
На паркинг во центар на градот, на нечија хауба. Скршивме бришач. Прометна улица. На џамот му напишав извини со прст.
Ааа и уште едно местенце лудо-во шумичка и горе високо на карпа,а пред нас езеро,природа...абе царски убаИни
На шанк во кафич(нормално празен беше кафичот и со газдата но и пред уште еден пар... ), во кафич на столовите и сепаре , во кола, во една стара куќа ко вила нешто, кај него дома.....
Во ливада (на пролет),на испаднатите есенски лисја,во кола,во спалната од мајка му и татко му,на планина (а таму ловџии еден куп),на плажа,кај него на работа ,Во хотел Спојлер не начека еден келнер во хотелот
Vo SkopjeCityMall, sea pred malce, u toa hodnicite kako lavirinti sto se.........uffffffffffffff.......uste se ezam od pomislata kako bese dobro...........
Во лифт, во влез на скали, во соба додека цимерите спијат, на балкон, во парк, на хауба, во езеро а покрај нас си пливаат луѓе, на плажа, во wc на факултет... Неостварена желба ми е да станам член на Mile high club
хахахах на одмор у вц додека вц ни беше одма до кујна у која седеше цело друштво ахаххха и кај не кола поле планина море диско дома пред врата на тараса ....е го чекам снегов уште хахаах
на игралиште со многу снег околу нас ...беше многу ладно но и многу убаво и ризикот дане наиде некој си го правеше своето
Во водно у шума, во амбуланта само ние двајца и доаѓа еден пациент и гледа дали има некој а ние се скивме леле а во работа имаме едем мал магазим али се плашев таму на брзина хахах
во шпајз, се спремав да пуштам машина за перење и тој ме начека тука и имаше плус на море, во Охридското ни езеро , во собата дури цимерката ми спиеше на другиот кревет, во кола дури тој возеше му пружав орален .......хммммммммммм....да се помислам уште малку