На педаљинка, во Охрид...а не бевме којзнае колку далеку од плажа ...знаевме дека можеби и можат да не видат , ама и не ни беше многу гајле :mrgreen:
na skali vo zgrada i vo park,a i vo edno sredno uciliste na igralisteto.dobro de za vo skolovo i ne bese bas vodenje ljubov.tuku jas go zadovoluvav oralno.ali najbolje je domce vo krevet.nema da te strav nekoj da ne te vidi,a i potoplecko si e.
хахахахаахаххаахах лелел она на автопатот е закон хахахаха јас со дечкоми само во 1 вц сме имале за мојот роденден и тоа набрзина а сакам да пробам во кола и некаде на природа само да не е многу темно хахахаха
Во кола многу пати и тоа во сред центар.Во парк,Во стан на еден негов другар,тој имасе многу убава туш кабина и ние си влеговме се избањавме и ред други работи...а другар му со женската беа во другата соба.И дома кој него додека неговите спиеја
Аааа да ми текна уште нешто и во соба со уште два парови внатре, е сега незнам дали не гледале или не ама мометтот беше таков, што се мора мора се :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Во кола во парк и на водно (ама има многу манијаци што ќе ти го скршат меракот) и во базен Олимписки на ноќно капење
mmm ja sakam temava sex...vo kola..na skali noke kaj edno skolo...vo park na klupa..vo kancelrija...na pokriv na zgrada...pa neli e dosadno samo krevet a?
a jas na mnogu mesta dodeka bevme vo vrska so maz mi,ama naj zabavno mi bese vo teretana ,isprobani se site spravi hahahah
E на кров од куќа немам пробано Во бус ДА (се враќавме од одмор).. во кола секојдневие.. во соба кај мене а мајками гледаше филм во другата соба Кај бабму и дедому во кревет.. хмм па не ми текнува др ама баш би сакала да пробам некаде на отворено, луди ви се идеите Кога ке си фатам нов дечко ке мора да ги пробам
hheheheee mmmmm mnogu interesni mesta i dosta vozbudlivi koi se nadevam ke gi probam)))))inace moe ludo mesto e vo ezeroo i to vnatreee vo vodataDDDvo prespanskoo hihiiiiii
Heheee luda si nema sto!!! imam i jas probavno na otvoreno..letno vreme bese,so togasniot decko nemavme kade,i se kacivme na krovot na edna zgrada!!koja gletka bese vo prasanje!nikoj ne te gleda,a ti si uzivas...nema nikogas da go zaboravam toa..
za ovaa Nova Godina posle zabava kaj drugar negov vo stanot. Nie vo Wc jas na mashina za perenje + vkluchena btw. imash dopolnitelni vibracii JAKO E!