Последниот пат надвор ладно и јас и он ај на тараса ќе пушиме цигара ама освен цигарата си имавме и секс додека неговите беа во дневна.
Сега ми текна, лани, во креветот мој, додека цимерката спиеше на другиот. Јас свртена со грб, а тој позади. Добро што цимерката спие нонстоп со слушалки на уши, и не, не не осетила, да осетеше, секако ќе ми кажеше. Лошото беше што само тој си сврши работа, пре хард кор ќе беше да го јавнев јас него, ај до утре ќе си почекам си реков. И незнам дали го имам ова пишано, со оглед дека еднаш имам пишано тука, на Водно, додека го накачувавме, од средно кон горно Водно, пред нас поглед, цело Скопје, а ние доги, колената мои на неговата тренерка И пак јас не свршив, ама бар прекрасен поглед имав пред мене проследен со возбуда^
Дефинитивно на паркингот во паркот...Местото не е толку лудо колку шо беше луда ситуацијата... Така летно временце ние на предните седишта си се загреваме бацки ова она и си се префрливме назад и си почнавме онака полека јас запечена упм да се дерам ко горила од убајни дечкото врз мене и кога вратата предна се отвора се пали ламбичката и слушам само едно аааааааааааааааааааа и дечко ми набрзина се облече и излезе јас вкола останав и на крајот испадна дека женичката и мажот му си ја згрешиле колата и дека сакале да влезат до таја до нашата која ние при паркирање не забележавме дека е иста...
на тумбе кафе во бт лудилооооо адреналинот во глава те мава во соба кај мене кога “мислам“ дека спијат мојте 4 цимерки.... во вецина многу пати.... интересно е
Haahah da ete sega me potseti ! So decko mi pattuvavme isto so avtobus samo ne bese na zadnite sedista tuku na onie vo sredina ama nemase luge okolu nas bea samo napred i skroz pozadi...samo edni decki sedea pred nas ama bea pred zaspivanje taka da nisto ne primetija ...jas zapocnav prva..ama i on se potrudi kolku tolku da me udostoi i da me zadovoli so raka koga se simnavme cel pat se smeevme kako budali
a da i kaj decko mi na bivsoto mu rabotno mesto,cekame gosti da dojdam u kafana,kafanava na 3 sprata a na prvoit sedat gazdata so zena mu i decata...ama zort togas nemavme kade i si se rabotime, taman zavrsivme posle 2 sec dojdoa prvite gosti
Сакам да пробаме во кола и на плажа. Во кола не знам колку ќе биде изводливо, затоа што маж ми е висок. Да не го пробие покривот од колата.
Во кола,втерани во грмушки се избоцкавме ,на зима во напуштена куќа која немаше прозори исто како да бевме надвор ама нас си ни беше жешко
дефинитивно на терасата во зграда на повисок спрат.. таа се држи за оградата а јас одпозади се разбир ноќно време беше и бевме тивки ,