Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најлудо место на кое сте воделе љубов

Дискусија во 'Секс' започната од ivance5, 17 јануари 2010.

1. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.951
    Допаѓања:
    34.462
    сепак мислам дека ке биде изводливо но не е мпоментот само да е во кола туку и каде ке е колата... колку по невозможно толку по возбудлива ситуација....

На cinderella93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    Во мојата детска соба :D :D :D Дома беа и брат ми и сестрами ама ги заклучив во различни соби а и ние си се заклучивме .. во секој случај беше неверојатно возбудливо, опасноста не не забави туку само ни го крена адреналинот и авантуристичкиот дух , па тоа беше најдобриот секс кој сме гоо имале 8) 8) :* :inlove: :inlove:

3. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.951
    Допаѓања:
    34.462
    Е полудо до сега и незнам... на железничка и тоа околу 21h а не покасно :D :D :D адреналин нема што

4. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Некој воз да не помине случајно ^_^

5. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.951
    Допаѓања:
    34.462
    hehe ne mislam bukvalno togas na zeleznicka tuku na transporten centar :D bi doslo pod zeleznicka? :D

6. slATko.mace-81

slATko.mace-81 Активен член

Се зачлени на:
    15 април 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    so decko mi bevme vo svajcarija i rabotevme vo razlicni gradovi pa nemozevme mnogu da se gledame edna vecer toj zavrsil porano so rabotata i dojde da me vidi a jas izlegov na eden cas od rabota,izlegovme da se prosetame i sednavme vo eden park razgovaravme i naednas toj me trgna i me odnese zad edna pogolema grmuska nemozev da go sopram se bese divo prekrasno ama tuka vo blizina imase policija pravea kontrola na vozilata i zamislete da ne videa.....[mislam deka zatoa imase i mnoooogu golema vozbuda zdivevme dvajcata*]

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. milichkaa

milichkaa Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    12
    На стадион :)

8. Iceboy

Iceboy Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Супер тема, признавам.... Па може да се каже, на тераса,а од спротива нова зграда со неколку новопечени станари :rofl: :rofl: незнам дали некој виде...но беше феноменално диво :lol:

9. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Сега за сега најлудо место ни е во кола, навечер, пред една куќа што беше во изградба. Ама бидејќи сеуште се запознаваме имаме уште време за експериментирање. Млади сме, ќе има уште многу луди места. :D

10. TheMisteriousA

TheMisteriousA Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Хахахах сексот на страв е интересна работа.Ме имаат и фаќано на дело ама ми е гајле друштво си е друштво сите сме опуштени.Сум имала многу луд секс.

*На пример за 1ви мај додека другите пијат на ливадата,ја со дечко ми позади грмушка.
    *Покрај река каде што има и многу куќи не е напуштено местото.
    *Пиевме кај еден другар во дворот,додека тие отидоа по пивце,ние си се плеснавме набрзинка
    *Додека цимерката имаше секс со еден на нејзиниот кревет,ја со мојот на друг,си крцкавме до бесвест.
    *Додека во студентскиот си спиеше цимерката и еден другар,јас со пријателот мој во ВЦ. :)
    *Со дечко ми во базенот во една бања додека сестра му и дечко и си пиеја пивце близу до нас.
    *Исто така додека другарчињата си пиеја во соседната соба,ние во другата и влезе другарот и не фати на дело :)
    *Со дечко ми на тараса
    *Со еден бивш во студентскиот на прозор :) други местенца не ми текнува =)

11. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Кај него дома, веднаш до прозорот :rofl: :?: Ама кратко беше, стравот не уби и веке не експериментираме со локациите.

12. 110

110 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    на шанк :))))

13. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    во автобус полн со патници

На Acka22 и ivana.0909 им се допаѓа ова.
  14. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    кај мене дома очекувавме во секој момент некој да се појави повеќе пати ни се случило тоа ...еднаш кај мене дома ама беше само предигра ни беше страв да почниме пошто шансата да влези некој беше 99 % здивевме и двајцата и мораше да си оди за да не направиме некоја глупост ... :lol:
    кај него на прозор...

На ivana.0909 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    860
    Допаѓања:
    902
    Во лифт така спонтано ни дојде бевме малце пијани иначе преферирам секс на кревет дома удобно да биде ама никогаш не се знае

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    орален секс у кафана горниот спрат она ми пружеше мене феноменално е

17. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    покрај автопат,во зграда,позади зграда,на трева во природа абе кај ни дојде таму :rofl:

На Sunnny и Festim им се допаѓа ова.
  18. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    На плажа на вечер и тоа на сепаре :D и во кола кај дечко ми веќе редовно имаме секс (и дење и навечер) :D , не знам дали некој не видел искрено ич не ми е гајле, дење нормално пазиме одиме на поскриени места, а навечер ни се има десено и на паркинг. На плажа дење ама немаше луѓе, кај мене во влез, на клупа.. Сум за авантури зошто да не :lol:

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  19. popeye

popeye Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    во лифт.... на лежалка поред базен....на тереса во хотел во турција, во јавна сауна...,
    на клупа во градски парк после диско... во кола на автопат, нормално паркирани, во фоаје на хотел, ноќе... вотоалет во полно диско.....итн....

20. Katerina2001

Katerina2001 Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    На плажа,во автобус,во лифт,во кола,во шума и уште каде не кај стигнеме таму.