Најлудо место на кое сте воделе љубов

Discussion in 'Секс' started by ivance5, Jan 17, 2010.

1. princess5

princess5 Форумски идол

сепак мислам дека ке биде изводливо но не е мпоментот само да е во кола туку и каде ке е колата... колку по невозможно толку по возбудлива ситуација....

cinderella93 likes this.
  2. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Во мојата детска соба :D :D :D Дома беа и брат ми и сестрами ама ги заклучив во различни соби а и ние си се заклучивме .. во секој случај беше неверојатно возбудливо, опасноста не не забави туку само ни го крена адреналинот и авантуристичкиот дух , па тоа беше најдобриот секс кој сме гоо имале 8) 8) :* :inlove: :inlove:

3. princess5

princess5 Форумски идол

Е полудо до сега и незнам... на железничка и тоа околу 21h а не покасно :D :D :D адреналин нема што

4. slavica999

slavica999 Популарен член

Некој воз да не помине случајно ^_^

5. princess5

princess5 Форумски идол

hehe ne mislam bukvalno togas na zeleznicka tuku na transporten centar :D bi doslo pod zeleznicka? :D

6. slATko.mace-81

slATko.mace-81 Активен член

so decko mi bevme vo svajcarija i rabotevme vo razlicni gradovi pa nemozevme mnogu da se gledame edna vecer toj zavrsil porano so rabotata i dojde da me vidi a jas izlegov na eden cas od rabota,izlegovme da se prosetame i sednavme vo eden park razgovaravme i naednas toj me trgna i me odnese zad edna pogolema grmuska nemozev da go sopram se bese divo prekrasno ama tuka vo blizina imase policija pravea kontrola na vozilata i zamislete da ne videa.....[mislam deka zatoa imase i mnoooogu golema vozbuda zdivevme dvajcata*]

Acka22 likes this.
  7. milichkaa

milichkaa Активен член

На стадион :)

Acka22 likes this.
  8. Iceboy

Iceboy Активен член

Супер тема, признавам.... Па може да се каже, на тераса,а од спротива нова зграда со неколку новопечени станари :rofl: :rofl: незнам дали некој виде...но беше феноменално диво :lol:

9. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Сега за сега најлудо место ни е во кола, навечер, пред една куќа што беше во изградба. Ама бидејќи сеуште се запознаваме имаме уште време за експериментирање. Млади сме, ќе има уште многу луди места. :D

10. TheMisteriousA

TheMisteriousA Активен член

Хахахах сексот на страв е интересна работа.Ме имаат и фаќано на дело ама ми е гајле друштво си е друштво сите сме опуштени.Сум имала многу луд секс.

*На пример за 1ви мај додека другите пијат на ливадата,ја со дечко ми позади грмушка.
    *Покрај река каде што има и многу куќи не е напуштено местото.
    *Пиевме кај еден другар во дворот,додека тие отидоа по пивце,ние си се плеснавме набрзинка
    *Додека цимерката имаше секс со еден на нејзиниот кревет,ја со мојот на друг,си крцкавме до бесвест.
    *Додека во студентскиот си спиеше цимерката и еден другар,јас со пријателот мој во ВЦ. :)
    *Со дечко ми во базенот во една бања додека сестра му и дечко и си пиеја пивце близу до нас.
    *Исто така додека другарчињата си пиеја во соседната соба,ние во другата и влезе другарот и не фати на дело :)
    *Со дечко ми на тараса
    *Со еден бивш во студентскиот на прозор :) други местенца не ми текнува =)

11. Aniston

Aniston Истакнат член

Кај него дома, веднаш до прозорот :rofl: :?: Ама кратко беше, стравот не уби и веке не експериментираме со локациите.

12. 110

110 Активен член

на шанк :))))

Acka22 likes this.
  13. charliee

charliee Истакнат член

во автобус полн со патници

Acka22 and ivana.0909 like this.
  14. ang246

ang246 Истакнат член

кај мене дома очекувавме во секој момент некој да се појави повеќе пати ни се случило тоа ...еднаш кај мене дома ама беше само предигра ни беше страв да почниме пошто шансата да влези некој беше 99 % здивевме и двајцата и мораше да си оди за да не направиме некоја глупост ... :lol:
    кај него на прозор...

ivana.0909 likes this.
  15. praski4e

praski4e Популарен член

Во лифт така спонтано ни дојде бевме малце пијани иначе преферирам секс на кревет дома удобно да биде ама никогаш не се знае

Viktorijaaa5 likes this.
  16. Festim

Festim Нов член

орален секс у кафана горниот спрат она ми пружеше мене феноменално е

17. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

покрај автопат,во зграда,позади зграда,на трева во природа абе кај ни дојде таму :rofl:

Sunnny and Festim like this.
  18. canary

canary Истакнат член

На плажа на вечер и тоа на сепаре :D и во кола кај дечко ми веќе редовно имаме секс (и дење и навечер) :D , не знам дали некој не видел искрено ич не ми е гајле, дење нормално пазиме одиме на поскриени места, а навечер ни се има десено и на паркинг. На плажа дење ама немаше луѓе, кај мене во влез, на клупа.. Сум за авантури зошто да не :lol:

Festim likes this.
  19. popeye

popeye Активен член

во лифт.... на лежалка поред базен....на тереса во хотел во турција, во јавна сауна...,
    на клупа во градски парк после диско... во кола на автопат, нормално паркирани, во фоаје на хотел, ноќе... вотоалет во полно диско.....итн....

20. Katerina2001

Katerina2001 Активен член

На плажа,во автобус,во лифт,во кола,во шума и уште каде не кај стигнеме таму.