На рингла, на 3ка!! Хо хо хо НЕ! Не сме воделе љубов на некое посебно лудо место, јас за лудо место не го сметам автомобилот, тушот итн, ама ако си играме на рингла или нешто слично ќе ви кажам.
Бидејќи не сме по експериментирањето, најлудо место досега ни е на клупа во темниот дел од паркот, и тоа не завршивме работа поради големиот број на манијаци. Инаку, многу би сакала на пуста плажа, само јас и тој под отворено небо, слушајќи ги брановите од морето. Но, не сме начекале сеуште таква прилика. А за ризикување, не сме љубители.
Бевме на журка во планина прошетавме малку си најдовме местенце и таму беше тоа... ах беше преубаво сме пробале во вода малку, туш кабина ,
Во парк, се начукав дома со вино и седам на фб така и во моментот ми пиша бившот излези пред куќа сум,заминавме набрзинка во паркчето кое ми е во близина,таман што почна жешкото кога ете го од улицата брат ми среќа се беше темно трчнав набрзина само да му кажам да ми го остави клучот од дома да не останам на улица па продолживме со започнатото
во охрид во вода и пред влезната врата каде што станував другото не го сметам за најлудо место ваму таму онаму ..