Во ГТЦ на 2 спрат , вечерно време , поточно на Нова Година , па нека е за убаво чим почна толку добро Да ми кажуваше некој дека ова ќе го направам луд ќе го направев . Јас сум еден огромен контрол фрик и дури и зад затворени врати ако нема клуч се укочувам ако шушне нешто , сега така загреана , празнично расположена ... Не знам ова секако не личеше на мене и уште си мислам што ако наидеше некој , што е најтрагично ние одиме во еден правец полицајци минуваат во спротивен , дали си се водевме од логиката дека отишле и нема да поминат пак од тука или и двајцата поднапиени не ни баравме некаква логика , ама како и да е интересно беше
Не е многу лудо ама добро вреди да се спомне. За 2 август на викендицата во село бевме со друштво.Вечерта кога сите заспаа,бевме мааалку поднапиени,излеговме надвор и водевме љубов на тревата,под ведро небо и многу,многу ѕвезди.Прекрасно и незаборавно искуство.Вреди фа се проба,иако не бев доволно опуштена од страв да не излезе некој.Ќе повториме кога ќе одиме сами
на кеј вечер и еднаш у сред бел ден и вечер кај владата на клупи каубојка среќа никој не поминуваше тогаш кај владата, а претходно на кеј не не приметиле-не бевме очигледни се пазевме колку толку хахахахха леле уште се смеаам коа ќе ми текнее
Во охридско езеро , во шатор Градиште - околу нас техно журка и во автобус од Галеб на задно седиште )) ................... ех спомениииииии
хахааха а па јас да каажжам имам водено лубов во веце,во кола на полигон на задно седиште,на отворено место на зелена трава тоа ми е најлудо место на зелена трава на отворено леле беше многу јако ја гола на зелена трава а па и на панаѓур народ има а дечкото му текна на секс па се потпревме на колата и јас носев капут и ми го вметна под капутот многу беше јако
Јас сум немал секс, но најчудни места каде што имам мастурбирано се во вода, во едно јавно веце и на екскурзија
Базен , во дуќан кој беше отворен , кога бевме на гости кај баба во вц , на сред бел ден на тераса...
хаха еее во еден кафич во вц, на железничка станица а најубавото на една планина на викенд во шатор хаха си запаливме убав огин и мераци
На планина, а под височинката каде што бевме имаше пат и коли врвеа.. потоа на клупа во едно основно училиште у 3саат по полноќ после журка, па во друго училиште на скали.. ми тргна со училиштава. И в парк имаме пробано, ама многу луѓе поминуваа таа вечер па ништо не направивме.
Во ве це во еден кафич,си влеговме заедно а надвор пред врата луѓе што да ви кажам.И си завршивме работа со дечко ми, сега веќе маж и си излеговме.Исто така во автомобил,во двор кај моите родители,тогаш уште исто така не бевме венчани.а сега само во спална,но така понекогаш кога ќе ни здосади знаеме да се одвеземе некаде со кола и да си ја направиме вечерта интересна во колата.
Сме пробале на двосед во дневна,на водно опуштени на земја немаше луге ни коли абе супер беше.На кров на зградата кај што живее,подлога песок.
Во лифт, и на една ливада далеку од градов кај што нема воопшто народ.Што ли сме мислеле леле млади луди,срамота сега никогаш не би на отворено,иако беше многу убаво и романтично