naj ludoto mesto kade sto sum imala seks?! na grobista i toa navecer okolu 00:00 hehehe kakva krabrost neli?!
Хехехе да видам некој како има секс на гробот на некој мој близок, нема да ги напушти гробиштата хехехе Разбирам јас возбудлив сексуален живот и тоа се, ама ова веќе се граничи со немање општа култура и почит кон никого. Ако сакате возбудлив секс на отворено, ете ви Водно, парк, куп паркинзи наоколу, ама кога ќе прочитам дека некој имал секс на гробишта или детско игралиште, одвратно.
doma dur vo istata soba spiese drugarka i koja bese kaj nas na gosti.....sakav da se razbudi ahahhahha
Во лифт = младост + лудост + непромисленост + помешано со страст Само не во МК, туку додека бев во Америка.
interesna tema inace ..na haubata od mojava kola , klupite na Vodno do sea najludi mesta za mene hahahaa aa
Na mnogu mesta dodeka bevme sredno kaj ke stignevme a podocna malku mislevme no strasta i vozbudata si go pravea svoeto hahaha...mladost ludost
Најлудо место? - на горбишта, на вечер! До ден денес ми е малку шубе што го направив тоа. Битно наредниот ден отидов в црква да запалам свеќа за жената чиј беше гробот додека го правевме тоа, да ми прости на непристојноста, а и си се тешам со тоа што си велам: па можеби им било забавно на мртвите да гледаат секс, си се забавувале и ни се смееле, ние ништо лошо не им правевме нив, беше на клупа до еден гроб, не беше на гробна плоча Други така луди места биле: во подрум, во влез од зграда, под туш, во када, на клупа, во гаража со уште еден пар, но не се гледавме меѓу себе, затоа што тие беа на едниот крај од каражата, ние на другиот, меѓу нас паркирана кола и плус сијалицата изгазната, жива темница беше, јас и дечко ми не можевме да се најдиме меѓусебно, а не па тие другите да не видат или ние нив, битно ние први завршивме работа хаха Исто еднаш одевме на гости со дечко ми во зграда на 17 ката мислам дека беше, и уште додека возевме за на кај нив, јас му велам на дечко ми: сонце ваму има лифт, така? да, ми вика, и јас му велам: епа ајде да правиме нешто во лифтот. важи, ми вели. И се качуваме во лифт, си стојам јас така, а дечко ми почна да скока и а го ниша лифтот во возење, демек да ме уплаши мене. и ок, си стигнавме на катот што требаше, отидовме на гости, поседивме, станавме, седнуваме во кола да си одиме и јас го прашувам дечко ми: оти не направи ншто во лифтот? нели се договоривме да правиме нешто? а тој па ми одговори: е како не правев ништо, ете јас скокав, го нишав лифтот, а ти ништо не правеше..... и така, ништо не бидна од работата во лифт
Немора местото да е лудо ,нека биде сексот луд. @moon1 морбидна си со сексот на гробишта знаеш?Господ нека ти прости.Немате во главата ама имате мегу нозете...
Знааам. И самата кога ќе помислам на тоа, сакам да ги избркам мислите, од самата себе ме фаќа и срам и страв... си викам зини земјо голтни ме! кај ми бил паметот....
На снег ! После искачање,малце повише алкохол...застанавме во природа на хауба и во моментот почна да врне снег преубаво беше,од снегот моментално се отрезнив