Aу да не кажувам, долг е списокот Во кола, пред интернат, во студентски, на отворено место, пред работното место на татко ми (еј кај ми е бил паметот, среќа беше темно), во гаража, во двор кај мене, во подрум... итн итн
Кај дечко ми дома, кај него во шупа а татко му беше надвор, на напуштени места, на плажа покрај едно дрво, во едно веце а надвор имаше работници, на една платформа на плажа,во една шума но само орално, во една перална за теписи исто така орално, во зграда зад црвен крст,во куќа од мои роднини кои беа во странство и мислам толку
ммм.. па најлудо мене ми било на стадион, нормално навечер, темница.. .. покрај гробишта ( како не ми било страв неэнам хаха ) иии во кола покрај пат сепак подскриено..
eve i jas da spodelam moeto iskustvo, pa sum imala vo more, na plaza, vo kola, do kola, pod tush, vo kada, i najvozbudlivoto mi beshe vo disko totalno zapalena izbezumena so decko mi vo masko wc site tropaat na vrata nie se se seksame hahahah. Ne ni gi slusav sto zboruvaat od nadvor. Na kraj koga si zavrsivme rabota izlevame i shtama nemashe nikoj si se izmivme i si izlegovme Srekjni. Fala mu na decko mi sto mi ja ispolni fantazijata, si go sakam najmnogu srcka .
Ни во кола, ни во парк на клупа, ни на душек сред море, ништо не ми било толку лудо колку имањето секс во игротека Но да звучи понормално, беше навечер после ставање клуч на врата, и постеливме наше ќебе врз тепихот. Уште газдите фалеа да налетаат
Да дополнам, ми текна на уште едно лудо место. На покрив на зграда на рекорд.( Над театар за деца и младинци).
Uste edno mesto se setiv vo bazent, taka ni se razgori strasta pa si se isposeksavme vo koseto i na kraj koga ke se osvestam gledam drugarka mi sedi na masa do bazent hahahha. Bese temno ali sebak branovito devojceto se zasrami i si vleze vnatre.